Sayfa 643/659 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653 ... SonSon
Arama sonucu : 5267 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Buradakilerin büyük çoğunluğu teknik analizci. Temel rasyoları kaale alan yok gibi. Öte yandan FROTO hissesi yatırımcı güruhun ön planda olduğu bir hisse. Enteresan ve de önemli bir detay bu.
    güruh kelimesini kullandığınız için teessüf ediyorum.

2. burada ki arkadaşların çoğunluğu uzun vade yatırımcı..teknik analizci yok..bir ben varım,birde meyili olan 1-2 arkadaş..
    bu sayfada atılan 100 grafik varsa 95 i benim..sayfada teknik analizci varsa bilirdim..
    forumdaki arkadaşlar, froto ile bir gönül bağı kurmuş,ekseri temel analizden ve haber akışından örülmüş bilgi takibi yapan,sektörü ve sektördeki verileri takip eden,muhakemesi kuvvetli insanlar..
    old school diye tabir ettiğimiz ,eski borsa kültürünü benimsemiş insanlar.
    bu sayfadan kolay kolay lot çıkmaz..
    froto yu da rakı masasına meze yapmazlar,yaptırmazlar..
    trade gözüyle bakan, giren çıkan, kağıdın fıtratını bilip para kazanma platformu bellemiş olan benim..beni de severler herhalde katlanıyorlar..
    ha ben de iyi ise iyi kötü ise kötü derim..bilanço dan bilanço ya tabii.
    froto büyük bir bahçe sahil kenarında...herkese bir sandalye masa düşer...
    sonradan farkettim; benim de kağıtla bir gönül bağım varmış....o kadar girip çıkınca muhabbet hasıl oluyor..

3. teknikçi ben varım, burada daha yeni dillendirilen 600lü rakamları ben uzun zamandır görüyorum ekranımda. froto, tekniği haroşa örgü gibi muntazam olan nadir kağıtlardan biridir.

herkesin biri bin olsun.
    Son düzenleme : krabby; 01-06-2025 saat: 23:28.

4. Ukrayna'nın Rusya'nın 42 uçağını pert etmesi,
    Bayram riski almak istemeyenlerin satması
    İç siyaset gelişmeleri sebebiyle

Bu hafta 75 lirayı görsek şaşırmam. 70 bile olabilir. Naneyi yedik gibi sanki inşallah ters köşe yapar 88 lirayla kapatırız.

5. 1200 semalarında gezer iken sesi çıkmayan bazı arkadaşlar şimdi pahalı der olmuş.
    Demezler mi 1200 semalarında gezer iken nerelerdeydin ? Şimdi ekmeğinize yağ sürüldü ya pahalı deyin bakalım.
    Ederi benim gözümde 120 altı değil lakin Emeklilik fonlarına yıktılar hisseyi artık kaç ay taşırız bilmiyorum sürünerek.
    Ayrıca eski borsacılar bilir mayısta sat uzaklaş Sell ​​in May and go away bakınız Fordun çoğu yıl mayıs eylül arası yaprak dökümü ile geçmiş.
    Lakin ucuz değil bana göre bu fiyatlar. Kimsenin etkisi altında kalmayın kendi kararınızı verin.
    Nikinin yanında ki bol yeşillikler sizi yanıltmasın bol yeşillik demek bol bilgi demek değildir.

6. 1200lerde birkaç kişinin sesi çıktı, başlığın müdavimleri koro halinde hakaret ederek bezdirdiler.

7. Yav beyler, siyasiler gibi Ben demiştim tarzı söylemleri bırakalım artık. 1200 lerde bilançolar iyi geliyordu, satışlar artıyordu, burdakileri bırakın aracı kurumlar 1.600 ve 1.800 küsürlü hedefler veriyordu.

Sonra önce @dudu'nun ardından da @uzunvade87'nin İtalya'ya gitmesiyle işler bozulmaya başladı. Hisse yaklaşık 2 yıl önce 120 liraydı (eskinin 1200'ü) bugün 79 lira. Temettüleri eklersek hadi 120 lira diyelim, 2 yılda sıfır kazanç.

Düzenli geliri olanlar sürekli topluyor, inanan kalacak inanmayan satacak, kimi donlu kimi donsuz kalacak.

Atamın da dediği gibi muhtemeldir ki bazı kelleler gidecek.

@uzunvade87 Inter'i de kupadan ettin, Frotoyu da tahtından ettin. Kesin senin parmağın var hep bu olaylarda. Ukrayna'ua dronları da sen vermişsinidr kesin

8. 79 dan temettüleri ekleyerek nasıl 120 yi buldun oralet ? 2 senede 400 tl temettü dağıttıda bizim mi haberimiz yok

Sayfa 643/659 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •