Sayfa 657/659 İlkİlk ... 157557607647655656657658659 SonSon
Arama sonucu : 5265 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by MOONSHADOW Yazıyı Oku
    Sn.Ozannn ben size saygı duyuyorum ve düşüncelerinize değer veriyorum, kimseye yatırım tavsiyesi vermiyorsunuz özellikle tarafsız haber paylaşımı yapıyorsunuz.. Kimse kimseye zorla hisse senedi alıp sattırmıyor.. Herkes hür iradesi ile yatırım yapıyor. Kafasına yatmayan almasın hisse senedini...başka yatırım araçları seçsin, bu foruma ilgilisi geliyor zaten

Burada saygısız ve mesnetsiz yorumları yapanların amacı da çok bariz lütfen hiç karşılık vermeyiniz....hiç zamanınızı harcamayınız...

Selam ve saygılarımı iletiyorum..
    Sayın moonsadow; nezaketin için çok teşekkür ediyorum.Beyefendiyi çok kez güzellikle, benim paylaşımlarımı alıntılama şeklinde uyardım.Paylaşımlarımı alıntılayıp soru sorsa-eksiğimi tamamlasa veya yanlış düşüncemi düzeltmek istese baş tacısın diyecem.Ancak sürekli eleştiri,sürekli negatiflik ve sataşma ile bana cevap hakkı doğuruyor.

İnanın yıllar önce ilgili şahıs 13 TL hisselerimi sattım dedi, bende kendisini tebrik ettim.Sattıysan hisseni niye gelip gereksiz polemik üretir ki anlayamıyorum... Yani benim 1 TL varsa sizin 100 TL olsun..Hisse zor bir hisse..11 DOLAR dan 49 cente gelmiş ve 12 yıl aradan geçmiş.Acınızı 2 kez borsa da batan biri olarak anlıyorum.Ama kader mi? dersin,kısmetim bu kadar mı ?dersin bu herkesin kişisel sorunu.Bunu bana,sana,ona ,buna bağlayıp suçlamak doğru olmaz..Adı üzerinde BORSA...Dün saat 17 de hisse alan insanın kaderini-kısmetini bilebilir miyiz?

Amacım kalp kırmak asla olmadı..Yazdıklarıma-paylaşımlarıma,imla kurallarına kadar dikkat ettim.İnanın kendi düşüncemi yazmaya korktum,genelde daima kaynak göstererek haber paylaştım...Cümlemi;

Aşık Veysele sormuşlar:
    Üstad, dünyadan ne anladın?
    O da demiş ki:
    Say ki bir pazar yeri dolaştım, üç metre bez aldım, gidiyorum...

Bütün mesele bu değil mi? Kalp kırmaya değer mi? diyerek sonlandırıyorum.Tekrar teşekkür ediyorum,Selamlar. YTD

2. Sn.Ozannn; rica ederim kıymetli yorumlarınıza devam ettiğiniz için ben teşekkür ederim

Her insan bir yağmur tanesi gibidir, Kimi çamura, kimi gül yaprağına düşer...

Kimseyi yargılamıyorum, herkese tüm düşüncelere de sonsuz saygım var (hakaret ve saygısızlık olmadığı sürece)

Cuma günü hisse %4.75 düştü, piyasa bu daha da düşebilir bunu göze alamayan kişiler borsa özellikle banka hissesi yatırımı yapmamalı..

Bu vesile ile herkese iyi bayramlar dilerim

3. Sayfalarca yazılar yazılmış. İçi boş.

Cuma gelen Şubeli Katılım Bankası kurulması konusunda kimsenin fikri var mı?

KK CHP başına geçme ihtimali ve hafta sonu operasyonları nedeniyle borsada nasıl açılış bekleniyor? Elimizde tek haber cuma günü gelen KAP. Vakıfbank 2015 yılında Vakıf Katılım Bankasını kurduğunda nasıl etkilenmiş hisse değeri? İnceleyen oldu mu?

Yok mu yol haritası çizebilecek kapasitede bir yatırımcı?

KAYNAK: https://www.haber7.com/dunya/haber/3...-araya-gelecek

ALINTI: Rusya-Ukrayna yarın 3. kez İstanbul'da bir araya gelecek

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Ukrayna heyetinin pazartesi günü ateşkes görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini bildirdi. Rus heyeti de İstanbul'da olacak. Rusya-Ukrayna zirvesi yarın saat 13.00'da Çırağan Sarayı'nda yapılacak.YTD

KAYNAK: https://www.marinedealnews.com/trump...krayna-savasi/

ALINTI:

Trump Rusya-Ukrayna savaşını nasıl ve neden bitirmeye çalışıyor?

Ekonomik kazanç ve stratejik öncelikler

Trumpın savaşı bitirme çabalarının arkasında sadece barış sağlama isteği yok. ABD nin Ukraynaya aktardığı milyarlarca dolarlık kaynağın başka bölgelere yönlendirilmesi Trumpın öncelikleri arasında. Savaşı durdurarak kazanç sağlamak savaştan kazanç sağlamak kadar önemlidir diyen Trump, Ukraynaya yapılan yardımları kesip ABD nin çıkarlarına odaklanmayı hedefliyor.

KAYNAK: https://dergipark.org.tr/tr/download...e-file/3056491

ALINTI:

Rusya ve Ukrayna savaşının barışçıl yolla sona ermesinde Türkiyenin doğrudan ve dolaylı bir çıkarı bulunmaktadır. Zira savaş, Türkiyenin yanı başında cereyan etmektedir. Savaşan taraflar Türkiyenin komşusu olan devletlerdir. Bu devletler arasındaki savaşın başta Boğazlar ve Karadeniz olmak üzere Türkiyenin güvenliğini tehlikeye düşürmesi, bir sonraki adım olarak Türkiyeyi savaşa sürüklemesi ihtimal dâhilindedir. Savaş nedeniyle tarafların birbirlerine uyguladıkları yaptırımlar ekonomik krizlere neden olmakta, dolayısıyla Türkiye de bu durumdan etkilenmektedir. Ayrıca savaş nedeniyle milyonlarca kişi göç etmek durumunda kalmıştır. Bu göç rotalarından birisi Türkiye coğrafyası olabilmektedir.

Şu halde Türkiye, bu savaşın sona erdirilmesi ve uyuşmazlıkların çözüme kavuşturulması için doğrudan ve dolaylı bir çıkara sahiptir. Türkiyenin arabuluculuk faaliyetini gönüllü olarak üstlenmek istemesinin sebeplerinden birisi de budur.

Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa devletleri savaşa fiili olarak dâhil olmamakla birlikte Ukraynaya ciddi ASKERİ VE EKONOMİK yardımlar yapmışlardır. Bu şekliyle Ukraynanın işgale karşı direnmesine hizmet etmişlerdir. Ancak bu tutum neticesinde Rusya, Avrupa ülkelerine doğalgaz satışını durdurmuş ve ağır ekonomik yaptırımları uygulamaya sokmuştur. Bu durum Avrupada ciddi bir ekonomik krizin başlamasına neden olmuştur. Ayrıca Ukraynaya sağlanan devasa askeri yardımlara rağmen savaş sona ermemiş ve Rus işgali bitmemiştir. Bunun neticesinde Avrupanın askeri stokları tükenme derecesine gelmiştir. Şu haliyle Avrupa devletleri, Avrupa kıtasında sürmekte olan savaşın kıta içinde başka devletlere sıçramasını önlemek, enerji yaptırımının neden olduğu krizi çözmek ve savaşı sona erdirmek düşüncesindedir. Bu durum Avrupa devletleri bakımından arabuluculuk faaliyeti için olgunlaşma aşamasının geldiğine işaret etmektedir.

YTD
    Son düzenleme : ozannn; 01-06-2025 saat: 19:02.

KAYNAK: https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...rayna-42704782

TARİH : 23 ŞUBAT 2025

ALINTI: Bu durumda, Türkiyenin Ukrayna konusunda son birkaç yıldır izlediği dış politika stratejisinin isabetli olduğu görülüyor.

ALINTI: Paran kadar konuş ABD, Rusya ve Ukrayna

Trump gerçek bir ABDli iş insanı. Bütün odak noktası para. 500 milyar dolarım gitti diyor. Zelenski ise Hayır, sadece 100 milyar dolar diyor.

------------------------------------------------------

TARİH: 21 MAYIS 2025 BLOOMBERG HABERİ..

Bloombergin kıdemli dava analisti Elliott Stein imzalı analizine göre, Halkbankın Yüksek Mahkemeye yeniden başvurarak kararı değiştirme şansı %60 civarında. Ancak bankanın nihai olarak dokunulmazlık kazanması beklenmiyor. Bu nedenle Bloomberg Intelligence, bankanın mahkeme yolunu değil, ABD makamlarıyla uzlaşmayı tercih edeceği görüşünde.Analize göre, en olası senaryo 1 İLA 2 MİLYAR DOLAR arasında bir ceza ile uzlaşılması.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

KAYNAK: https://www.trthaber.com/haber/dunya...gu-909283.html

ABD'nin Ankara Büyükelçisinden Rusya-Ukrayna görüşmelerinde Türkiye'nin rolüne vurgu

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, Rusya-Ukrayna Savaşı'nı sonlandırmayı hedefleyen, İstanbul'da düzenlenen görüşmelere ilişkin, Türkiye'nin kilit bir rol oynadığını düşünüyorum. Bence Türkiye'nin hem Rusya hem de Ukrayna ile geleneksel bir ilişkisi var ve bu da en azından diyalog kurmada önemli bir ara bulucu olmasını sağlıyor dedi.

Büyükelçi Barrack, küresel resimde herkesin Türkiye'den her zaman büyük bir NATO müttefiki olarak bahsettiğini belirterek, Öyle tabii ki hiç şüphesiz ama büyük bir NATO müttefikinden daha önemlisi, Ukrayna ve Rusya meselesinde görmeye başladığımız son derece bölgesel bir öneme sahip, Suriye'de de gördüğümüz gibi ifadesini kullandı.

Barrack, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında çok iyi bir ilişki olduğunu ve bu ilişkiye yardım etmek istediğini söyledi.

Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen görüşmelere ilişkin Barrack, Türkiye'nin kilit bir rol oynadığını düşünüyorum. Bence Türkiye'nin hem Rusya hem de Ukrayna ile geleneksel bir ilişkisi var ve bu da en azından diyalog kurmada önemli bir ara bulucu olmasını sağlıyor ifadelerini kullandı.

YTD

KAYNAK: https://gazeteoksijen.com/turkiye/uk...k-etmek-243370

Ukrayna-Rusya barış görüşmelerine ilişkin Erdoğan: Amacım Putin, Zelenski ve Trump'ı konuk etmek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yapılan Rusya-Ukrayna zirvesi hakkında Muhteşem bir buluşma oldu dedi. Erdoğan, hedeflerinin Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ve ABD Başkanı Trump'ı bir araya getirmek olduğunu da söyledi.

İstanbul'u adeta bir barış merkezi haline getirelim istiyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve heyetini Ankara'da misafir ettim. Rusya, Ukrayna Savaşı'nın adil bir barışla sonra erdirilmesine yönelik ilkeli politikamızı bu vesileyle tekrar teyit ettik. Ve bugün bildiğiniz gibi İstanbul'da, Rusya, Ukrayna heyetleri Hakan Bey'in riyasetinde bir araya geldiler ve gerçekten çok çok muhteşem bir buluşma oldu. Ve bu buluşma neticesinde özellikle bundan önce biner esir değişimi olduğu halde bu defa bu esir değişimleri binin üzerine çıktı. Binin üzerine çıkmanın ötesinde de bu esir değişiminin dışında, Rusya ve Ukrayna tarafından bazı cesetlerin birbirlerine iadesi söz konusu. Bu rakamlar da gerçekten çok büyük.

Gerek Rusya tarafından gerek Ukrayna tarafından verilen bu rakamlar ki Dışişleri Bakanım ve medya bu rakamları da İstanbul'da yapılan basın açıklamasıyla taraflar bunları dünya kamuoyuna açıklıyorlar. Bu da tabii İstanbul'daki bu buluşmaların ne kadar büyük önem ifade ettiğini ortaya koyması bakımından çok çok önemli. Biz de bundan dolayı doğrusu iftihar duyuyoruz. Hamdolsun Türkiye bu iş için İstanbul'la bir dönüm noktası oldu. Her iki taraf için de benim en büyük arzum gerek Sayın Vladimir Putin'i gerekse Zelenski'yi aynı şekilde İstanbul veya Ankara'da bir araya getirmek, hatta hatta Sayın Trump'ı da bunların yanına almak, eğer kabul buyururlarsa ben de kendileriyle bu buluşmada bir araya gelir ve böylece İstanbul'u adeta bir barış merkezi haline getirelim istiyorum. Bunun girişimlerini de şu son buluşmadan sonra adımını atacağız.

YTD

Sayfa 657/659 İlkİlk ... 157557607647655656657658659 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •