Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    halkın oy vereceği chp yi bitirecez böyle bir parti olmayacak, Türkiyenin %60 ı istediği kadar bağırsın deseler, açık açık yani..ve bunu toplumun iki kesmi de duysa bu iki kesimden hangisi borsaya yatırım yapar sizce..bence hiçbiri..iki tarafta korkar yatırımdan..gerçekler bu..bu gerçekler dururken siz gerçek dışı verilerle yatırımcı çekemezsinizki.. iki tarfta kendini güvende hissetmez..
    Bu muhabbetlerin aynısını 2002 yılında yeni yetme bir dealer ım CHP li ekonomist bir duayenden aylarca dinledim.1 e 1 kredi taşıdım sürekli. Çok değil seçimin peşine 6 ay sonra bir memur çocuğu olarak 24 yaşında hayatımın parasını kazandım. O gün bugündür bu işlere siyasi düşünceler karıştırmam.

Bir de Anayasa kitapçığı atıldığı hafta broker kursundaydım seansa giremicem diye full nakit. İlk dersten bir çıktım hisseler % 2-3 yukarıda şansıma edeyim dedim.2. dersten sonra bir çıktım tüm tahtalar taban. Sonra bir hafta broker kursu bitti pazartesi ekrana oturdum çalışan arkadaşlarım hepsi pert hiç kimsede almak gibi bir aksiyon yoktu çevremde. Full mal aldım bir de 1 e 1 kredi kullandım.O zaman gençtik. Endeks 6500 lerde 4000 hatta 2000 olacağı konuşuluyordu. Bunu hayatımda en az 3 kez yaşadım.Biri de lehman krizinden sonra.2013 yılından bu yana endeks 12 sene geçmiş 500 USD hedefini görememiş. Risk var mı var ama olumsuz konuşanları cidden anlamıyorum böyle zamanlarda.

Geçen topiğinde yazdığımda 2022 hazirandan bu yana taşıdığım ASELS leri satıp 0,58 USD den bir hisse aldım yerine. Olmadı çocuğuma kalır. Bazen ufak resme bakmak büyük ıskalamalara sebep olur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu muhabbetlerin aynısını 2002 yılında yeni yetme bir dealer ım CHP li ekonomist bir duayenden aylarca dinledim.1 e 1 kredi taşıdım sürekli. Çok değil seçimin peşine 6 ay sonra bir memur çocuğu olarak 24 yaşında hayatımın parasını kazandım. O gün bugündür bu işlere siyasi düşünceler karıştırmam.

Bir de Anayasa kitapçığı atıldığı hafta broker kursundaydım seansa giremicem diye full nakit. İlk dersten bir çıktım hisseler % 2-3 yukarıda şansıma edeyim dedim.2. dersten sonra bir çıktım tüm tahtalar taban. Sonra bir hafta broker kursu bitti pazartesi ekrana oturdum çalışan arkadaşlarım hepsi pert hiç kimsede almak gibi bir aksiyon yoktu çevremde. Full mal aldım bir de 1 e 1 kredi kullandım.O zaman gençtik. Endeks 6500 lerde 4000 hatta 2000 olacağı konuşuluyordu. Bunu hayatımda en az 3 kez yaşadım.Biri de lehman krizinden sonra.2013 yılından bu yana endeks 12 sene geçmiş 500 USD hedefini görememiş. Risk var mı var ama olumsuz konuşanları cidden anlamıyorum böyle zamanlarda.

Geçen topiğinde yazdığımda 2022 hazirandan bu yana taşıdığım ASELS leri satıp 0,58 USD den bir hisse aldım yerine. Olmadı çocuğuma kalır. Bazen ufak resme bakmak büyük ıskalamalara sebep olur.
    Serin hikayeler bro. İsbat imkanı da yok. Salla salla dursun. Bende 1987 krizinde nakitteyim yine. Borsa bi günde 22.5 çakıldı. Dedim bu ne. Hemen 1 e 4 kredi ile mal aldım . Bir pro yaktım. 10M dolar serveti ilk o tarihte geçtim.
    Sen geçen sene 11.000 borsada çok ucuz nidaları attığın için bu topikde yine birileri ile papaz olup sonra 1 sene ortadan kaybolmadın mıydı.?? SEN şimdi yine ucuz diyorsan borsanın güzel olacağını düşünen benim gibi birisi işgillenmeye başlar. Kendin de itiraf etmişsin. Broker dım diye. Ben doğru konuşan bir broker da görmedim. Eski alışkanlıkla devam ediyorsun sanırım. Herhalde sen mala girerken!!! o yıllarda müşterilerine bu borsa adam olmaz hikayeleri anlatıyordun .
    Yine almışsın bir insider geçen seneki eregl/altın insider i gibi üfürüyorsun. 0.58 dediğin hisse eregl sanırım. Geçen sene de 0.70 de reklamını yapıyordun. Hatta 1 hafta sonra buralarda ol falan diye de bana sataştı idin. O aldıkların duruyor mu ?? Hı yok sessiz sedasız 0.90 dan satıverdin mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Serin hikayeler bro. İsbat imkanı da yok. Salla salla dursun. Bende 1987 krizinde nakitteyim yine. Borsa bi günde 22.5 çakıldı. Dedim bu ne. Hemen 1 e 4 kredi ile mal aldım . Bir pro yaktım. 10M dolar serveti ilk o tarihte geçtim.
    O tarihlerde viop yok maksimum paran kadar para açarlar o da 1 e 1 kredi olur en fazla. bak cidden çok boş konuşuyorsun. ben 1 yıl senin gibi boş konuşanlarla muhatap olmamak için yazmadım. Sen çok biliyorsun hacı üstadsın Aynen devam.

Çok biliyorsun ya ASELS grafiğine FROTO cinsinden bak bu cevapta sana bir ömür boyu yeter. RİC başkan vardı ona da selam söyleyiver.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    O tarihlerde viop yok maksimum paran kadar para açarlar o da 1 e 1 kredi olur en fazla. bak cidden çok boş konuşuyorsun. ben 1 yıl senin gibi boş konuşanlarla muhatap olmamak için yazmadım. Sen çok biliyorsun hacı üstadsın Aynen devam.

Çok biliyorsun ya ASELS grafiğine FROTO cinsinden bak bu cevapta sana bir ömür boyu yeter. RİC başkan vardı ona da selam söyleyiver.
    Yine yazma istersen çünkü boş konuşan sensin . Senin gibileri çok iyi bilirim. Bir tane zirveleyen hissede mutlaka malı vardır şudur budur. Şu şu tarihde almıştır etmiştir açar bakarsın 20 senelik dibi falandır artık. Oha çüş way anasını .
    Soru sorarsın gizemli cümleler ile cahilsin der falan. Geçen sene benle eregl iddiasına girdin di hayrola sonuç ne oldu dedik. Hala cevap vermiyorsun.
    Hayır acemi insanlar var yeni borsaya başlayanlar var ciddiye alıyorlar falan onlara yazık. Geçen sene Tam da bugünlerde mayıs ayında falan 11.000 lerde iken borsa çok ucuz çok ucuz diyordun. Hatta ABKA ile sanırım kavga ya girdin idi. O gün sana inanıp hadi en iyi borsa fonu alan adamın maliyeti 16.500 şu an. Borsa kaçta 9000. ? Çok başarılı brokır ?

Ne asels froto grafiği başkan ne saçmalıyorsun ? Pair trade iddiasına girdikde senle benim mi haberim yok. ISC hikayen bitti geçen seneki bu senenin hikayesi de ASELS mı oluverdi şimdi. Gelecek sene A kağıdı yüzde 200 yapmış olsa dolar bazında kesin orada da malın oluverir.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yine yazma istersen çünkü boş konuşan sensin . Senin gibileri çok iyi bilirim. Bir tane zirveleyen hissede mutlaka malı vardır şudur budur. Şu şu tarihde almıştır etmiştir açar bakarsın 20 senelik dibi falandır artık. Oha çüş way anasını .
    Soru sorarsın gizemli cümleler ile cahilsin der falan. Geçen sene benle eregl iddiasına girdin di hayrola sonuç ne oldu dedik. Hala cevap vermiyorsun.
    Hayır acemi insanlar var yeni borsaya başlayanlar var ciddiye alıyorlar falan onlara yazık. Geçen sene Tam da bugünlerde mayıs ayında falan 11.000 lerde iken borsa çok ucuz çok ucuz diyordun. Hatta ABKA ile sanırım kavga ya girdin idi. O gün sana inanıp hadi en iyi borsa fonu alan adamın maliyeti 16.500 şu an. Borsa kaçta 9000. ? Çok başarılı brokır ?

Ne asels froto grafiği başkan ne saçmalıyorsun ? Pair trade iddiasına girdikde senle benim mi haberim yok. ISC hikayen bitti geçen seneki bu senenin hikayesi de ASELS mı oluverdi şimdi. Gelecek sene A kağıdı yüzde 200 yapmış olsa dolar bazında kesin orada da malın oluverir.
    Ya arkadaş cidden ne kadar boş konuşuyorsun ya. Benim ne olup olmadığımı burada bilen adamlar var. Rahat ol. 1000 endeks USD olarakta 130-140 endeksten full malda olduğumu bilenler var. Ha evet o gün yoktum millete geldim 330 USD endekste atlayın yazdım. Ne zaman bırakacaksın saçmalamayı. Teknik desem bilmezsin. Misal geçen FROTO aldın ya hiçbir altyapısı yok tamamen incider tıpkı sattığın zaman gibi. Ama buralarda seni okuyabilecek adam çıkmaz sanıyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ya arkadaş cidden ne kadar boş konuşuyorsun ya. Benim ne olup olmadığımı burada bilen adamlar var. Rahat ol. 1000 endeks USD olarakta 130-140 endeksten full malda olduğumu bilenler var. Ha evet o gün yoktum millete geldim 330 USD endekste atlayın yazdım. Ne zaman bırakacaksın saçmalamayı.
    Aynen kardeşim saçmalıyoruz. Sen devam et bu hikayelerine. Eline ne geçiyorsa. Tamam çok başarılısın . Alkışşşş. Bravo be. Bu arada 1987 diye anlattığım DOW idi. Kafa buluyordum onu bile anlamamışsın o tarihlerde viop yok falan

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen benimle bu işlerde kafa bulabilecek birisi değilsin. Allah yolunu açık etsin.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=214 1 sayfa okuyuver çok değil. Ne jeneriklik yazılarım var bu topicte.

Oku bakalım geçende hisseyi satmamın tek sebebi 20 de( % 100 bedelsiz ile 10) malı basmaya doyamayan yabancının 150 de gelip mal alması ve de hissenin artık çok dillenmesi.
    ben seni bi yerden hatırlayacak gibiyim dur bakali.
    https://www.youtube.com/shorts/DkRyatg3cXs

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •