o kadar milimetrik bilemem. yani olması gereken nokta virgül budur diyemem.
ama gıda tarafında düşüş var bu bariz... belki bu istanbulda falan az hissediliyordur. Çünkü şu gün Antalya izmirden falan istanbul avrupa yakasına kamyon kaldırmak başlı başına bir masraf kalemi haline gelmiş durumda..
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ko...-ayirdi/779385
Bakalım piyanğo kime vurucak,
Resesyon yok demekki
İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar hakkında YÖK'ün soruşturma başlattığı iddia edildi. Zülfikar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptali sürecinde yoğun eleştiriye uğramıştı.
tv100.com yazarı Fuat Uğur’un haberindeki iddialara göre, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı, mali ve idari işleri kapsayan usulsüzlük ve hukuk dışılıklarla ilgili başlatıldığı iddia edilen soruşturma gereğince ortaya çıkan sorular, yanıtlanması için Rektör Zülfikar'a maddeler halinde gönderildi.
İddiaya göre, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tarık Yarılgaç toplam 10 maddeden oluşan soruşturma konusuyla ilgili tarafların açıklamaları ve bu açıklamaların dayanağı olacak bilgi ve belgeleri her iki isimden 15 gün içerisinde istedi.
Kurban Bayramı tatilini birleştirerek ailesiyle birlikte 10 günlüğüne ABD'de tatilde olan Rektör Bülent Zülfikâr’ın istenen bilgi ve belgeleri ne zaman göndereceği bilinmiyor.
İddiaya göre, CİMER başvuruları üzerine yapılan inceleme sonuçlarının dökümünü yapan rapora göre, Rektör Osman Bülent Zülfikâr’ın suçlandığı konular arasında dikkati çeken iki madde yer aldı. Bunlardan birincisi daha fazla ücret almak için Onkoloji Enstitüsü Yönetim Kurulundan usulsüz olarak yönetici paylarının hastanelerdeki gibi alınmasına karar alınması iddiası.
İmamoğlu diplomasını iptal ettiler.
Bu yapılır mı
bu rektöre?
Yakıştıramadım!!!!
Sağolun üstad. Dolar kuru ve borsa korelasyonu için Arjantin Merval endeksi ekonomisi ve siyasi kronolojisi son 20 yıllık macerasının cok ögretici olduğunu ve Turkiyenin Arjantinin ayak izlerini takip ettiğini düşünürüm. 1980lerde neoliberalizmin ardindan 2000lerin arefesinde çöküşte peşpeşeydik. Kirchner cadısı ve selefi alık kocasının akıl çelen sol popülizminin halen Türkiye'nin menüsüne eklenen Imamoğlu popülizmine model olduğunu düşünürüm. Inanilmaz bir toprak, doga-insan kaynaği ve muazzam bir kültür ve sosyal fauna olan Arjantin gibi eşsiz bir ülkenin "insan çöplüğü" haline getirilmesinin de bu topraklarda tekrarlanışını an be an izliyorum.
Fikrimce, Türk milleti ortadoğulu değildir. Biz araplaşmayız. Ben 2010da baslayan Arap baharina Libya, Arabistanda yaşadim. En iyisinin, en okumuşunun AMK. Ama şu Imamoglu taraftarlari, yandaşlarıni gorunce "Bunlar kurtaracaksa, vay halimize" diyorum.
Gene politik mevzulara girdim. Kusura bakmayın.
Benim bir sözüm var mesleğimle ilgili "Ülke neyse, şantiyeleri de odur" derim hep. "Borsası da odur"
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Mmmmm imamoglu avaneleri yuzunden.. Bence artik akp veya MHP yönetmesinin zamani geldi. Arjantin i takip edelim. Onlarda nihayet soldan kurtuldu duzelmeye basladi bizde de olmali. 23 senedir imamoglu yuzunden yaya kaldik.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri