Sayfa 195/220 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon
Arama sonucu : 1760 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dün fayızlar düşecek diye alan pala bugün ne diye satıyor
    alan satan ortalama yapan kendisi olduğu için en önemlisi dükkan açık gözüksün.
    neymiş faiz indirimi olacakmış gelen veri ile tv de sosyal medyada köpürt bakalım başka bir bok yok.
    19 mart ta kadar faiz indimi oldu sonra siyasi ikbal için yapılan hamle ile ile ne olduğunu bu millet görmüyor aynı şeyler hala devam ederken bu türbülanstan çıkma şansı yok anca günlük pasumanlar yapılır al ver
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

aynen sindo işine nasıl gelirse...

bence bugün hava güneşli diye satıyor

dünde güneşli diye alıydydı

maksat hacim yapıyah borsa diye bişey var görünsün

ölmedi bist ayakta .. diren bist

3. Adam analist veya yorumcu tv ye çıkıyor yada sosyal medyada haziran faiz indirimi bu veri ile gelir diyor yada veriyi öve öve bitiremiyor lan angut madem bu işler faiz indirme ile oluyor indirin 500-1000 puan düzelsin ülke , kafanızı pencereden çıkarın bir bakın ülkede ne oluyor ne bitiyor .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Merhabalar... Üç dört yıldır uzağım borsadan. Kolay para kazanmak düşüncesinin zihnimde yer etmesi beni zorladı, zor uyum sağladım dışarıya. Dışarıda bir ay çalışıp 23 bin lira kazanmak, burada o parayı -hayalen tabii benim için- bir günde kazanmak. Zaafımdır, ben bir zaman sonra hayalimi gerçek sanıyorum... BİST 100'de 9 bin seviyesinin önemli olduğunu düşünüyorum (İyi ki söyledin yeni duyduk, diyorsunuzdur bana

5. pazarda 10 liraya domates var. patlıcan şu bu ucuz yani temel sebze grubu baya ucuz geçen senelere göre.

pahalı olan grup kiraz falan. onlar da elzem grupta değil.

markette de kuzu eti bir süredir sabit fiyatlarda. tavuk ucuz geçen yıllardaki gibi artmıyor.

bu enfilasyon rakamları neden tepki çekiya anlamadım. gıda tarafında gevşeme var net.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    pazarda 10 liraya domates var. patlıcan şu bu ucuz yani temel sebze grubu baya ucuz geçen senelere göre.

pahalı olan grup kiraz falan. onlar da elzem grupta değil.

markette de kuzu eti bir süredir sabit fiyatlarda. tavuk ucuz geçen yıllardaki gibi artmıyor.

bu enfilasyon rakamları neden tepki çekiya anlamadım. gıda tarafında gevşeme var net.
    Bu veri kalem oynamadan 1.53 çıkmaz diğer veri araştırması yapanlarda aynı şeylere bakıyor ortalama bir rakam çıksa anlarız arada ne oynadığına bakın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. ·
    3 Haz
    TÜİK aylık 1,53%, yıllık 35,41%
    İTO aylık 2,83%, yıllık 46,57%
    Ankara aylık 4,40, yıllık 32,28%

bu rakam 1,80-2.00 olsa anlarım ama 1.53 olmaz bunu kalemle yaparsın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    16 cent dediğiniz 1.6 dolar mı ? 1 dolar dediğiniz de 10 dolar endeks yani.? Şu an ki dolar ile 39.000 mesela.
    Belki de sizin bir ömür kadar uzun zamandır bu endeksleri sayiyorum.
    O yüzden ben eski takvimlere ve sayılara göre konuşuyorum.
    Simdiki endeks rakamı ve kur ile konuşursak, birbirine böler ve rakam cent bazinda 1.6-1.7 dolar evet.
    Ama bugünkü endeks rakamında, ne bileyim, bir kendini kandirma var bence...
    Ironiktir benim için biraz. Kapanışı 1 dolardan (benim hesapla 1 dolar sizin hesapla 10 dolar) yapabilir.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 195/220 İlkİlk ... 95145185193194195196197205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •