Sayfa 219/221 İlkİlk ... 119169209217218219220221 SonSon
Arama sonucu : 1761 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Polemik olsun diye yazmıyorum fakat camilerin dolması çok bir şey ifade etmiyor şimdi gidenler bile belli neden gittiği ifade edipte tepki çekmeyeyim çok kötü bir döneme giriyoruz sözde insanın hayvandan tek farkı ahlaktı oda yok oluyor

Bu arada iyi tatiller diliyorum
    insanoğlu doğduğu yere göre evrimleşir... o içine doğduğu dünyaya göre evrimleşmek zorunda.

böylelikle uyum sağlayabilsin..

insaoğlu değil tüm canlılar.

o nedenle çevrene baktığında çokta düzensiz bir şey göremezsin.. çünkü onun bir parçası olursun.

başka bir kainatta bambaşka bir habitatta varolsaydın ve orada doğsaydın.. büyüklerin ne yapıyorsa sende onu yapmaya başlardın ve diyelimki yine insana benzer ve görünümül bir canlı olsaydın ama insanlar birblerini yiyor olsaydı canlı canlı.

o hayat sana normal gelirdi.. yine düzensiz birşey göremezdin

bu nedenle buluğunuz lokasyonda bu şekilde düşünmeniz normal.. halbuki diğer 3200 dine ve haliyle onların tanrılarına göre. bugün kurban diye birşey yok.. onlar için sıradan bi gün.

camilerin dolması boş olması lokasyonel bir konudur..

bir bebek doğar doğmaz basar cayırtıyı ... çünkü anne karnındaki dünyası farklıydı.

ama sonra bu saçma dünyaya uyum sağladı.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    insanoğlu doğduğu yere göre evrimleşir... o içine doğduğu dünyaya göre evrimleşmek zorunda.

böylelikle uyum sağlayabilsin..

insaoğlu değil tüm canlılar.

o nedenle çevrene baktığında çokta düzensiz bir şey göremezsin.. çünkü onun bir parçası olursun.

başka bir kainatta bambaşka bir habitatta varolsaydın ve orada doğsaydın.. büyüklerin ne yapıyorsa sende onu yapmaya başlardın ve diyelimki yine insana benzer ve görünümül bir canlı olsaydın ama insanlar birblerini yiyor olsaydı canlı canlı.

o hayat sana normal gelirdi.. yine düzensiz birşey göremezdin

bu nedenle buluğunuz lokasyonda bu şekilde düşünmeniz normal.. halbuki diğer 3200 dine ve haliyle onların tanrılarına göre. bugün kurban diye birşey yok.. onlar için sıradan bi gün.

camilerin dolması boş olması lokasyonel bir konudur..
    Seni anlıyorum ama ben hala uyum sağladığımı düşünmüyorum yada kabullenemiyorum belkide zorunlu ihtiyaçlar dışında olan yapılan herşey bana fuzuli geliyor örneğin sabah 5:30'da okunan ezanada disco müziğinede ben kızıyorum insanların bir döngüsü var gece uykusu gibi ama ben bunu şikayet ettiğimde biri dinsiz der diğeri de sen benim eğlenceme karışamazsın der

Cami yada kurban olayıda bana göre tamamen Arap adetidir yada öncekilerinin

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Nietzche'nin dediği gibi, Tanrı öldü onu biz öldürdük, adam 150 sene önce söylemiş ama ne demek istediğini bu teknolojik ilerlemeyle 20 belki 30 yıl sonra çok daha iyi anlayacak insanoğlu..
    Çokta anlayacağını düşünemiyorum ben aslında yapay zeka el atmalı insanlığın gidişatına o bile bence daha adil olacaktır

5. Ons'a bakarmısınız 3.400'den neredeyse 3.300 USD'ye düşmüş oysa Trump ile musk birbiri yiyorlardı geceden beri ya Rusya saldırmış Ukrayna'ya tık yok

zorunlu ihtiyaçlar dışında olan yapılan herşey bana fuzuli geliyor örneğin sabah 5:30'da okunan ezanada disco müziğinede ben kızıyorum.
    tamam işte.. içinde bulunduğun yer(lokasyon) + zaman dilimi

belki 1500 sene sonra disko müziği ne saçma bir kültür diyip bırakacaklar

mağra döneminde diskoda yoktu ezanda. dinde yoktu...

tüm davranışlar içindeki bulunduğun yaşam sürecinde o devire göre değişir. uyum sağlar.

uyumsuz birşey göremezsin derken davraınşı değil.. çevrene baktığında düzensiz birşey göremezsin demek istedim. ama sen davranış şekilleri olarak anladın.

o başka bi videonun konusu

Ons'a bakarmısınız 3.400'den neredeyse 3.300 USD'ye düşmüş oysa Trump ile musk birbiri yiyorlardı geceden beri ya Rusya saldırmış Ukrayna'ya tık yok
    dow coşmuş.... musk tartışması iyi gelmiş abd ye.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tamam işte.. içinde bulunduğun yer(lokasyon) + zaman dilimi

belki 1500 sene sonra disko müziği ne saçma bir kültür diyip bırakacaklar

mağra döneminde diskoda yoktu ezanda. dinde yoktu...

tüm davranışlar içindeki bulunduğun yaşam sürecinde o devire göre değişir. uyum sağlar.

uyumsuz birşey göremezsin derken davraınşı değil.. çevrene baktığında düzensiz birşey göremezsin demek istedim. ama sen davranış şekilleri olarak anladın.

o başka bi videonun konusu

Nasıl yani yoksa evrim ağacı senmisin 😁
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 219/221 İlkİlk ... 119169209217218219220221 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •