Sayfa 2257/2260 İlkİlk ... 1257175721572207224722552256225722582259 ... SonSon
Arama sonucu : 18076 madde; 18,049 - 18,056 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Mete Sohtaoğlu
    @metesohtaoglu
    ·
    45d
    🔵📹 ABD'de Los Angeles'ta yasadışı göçmenlerin sınır dışı edilmesine karşı protestolar patlak verdi. Çatışma ve arbede yaşanıyor.
    En az 44 kişi tutuklandı.
    Şehre 2.000 Ulusal Muhafız askeri gönderildi. İsyanlar New York'a da sıçradı.
    Yaaaa bakınız New York'a sıçramış...Önceden yazıyorum bunları...Bütün Liboş cennetleri karışır.
    @erefefik

2. Yellowstone'da dünyanın en büyük ve en tehlikeli yanardağı var. Bu haberlerin üstüne bir de Yellowstone harekete geçti haberi gelir mi? Artık bu kadar da olur mu demeyiniz. Felaketler bir başladı mı birbirlerini tetiklerler. Yellowstone patlarsa ne olur?

@erefefik

3. Bugün patlayan volkanlardan bahsedilmiş, mesela Fuego...Filipinlerdeki de var. Bizde de Nemrut varmış.

@erefefik

4. İşte bunlardan bir tanesi de Santorini'dir. Santorini'nin patlaması, Akdeniz'in kıyametidir.
    @erefefik

5. Batılı diplomat: Rusya'nın misillemesi başladı, ancak asıl darbe yeni gelecek

▫️ Batılı bir diplomat, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı misillemeye çoktan başlamış olabileceğini, ancak saldırıların sembolik hedefler olan kamu binalarına yönelerek daha da şiddetleneceğini söyledi.

▫️
    Başka bir üst düzey Batılı diplomat, Moskova’dan beklenen yeni saldırının "muazzam, vahşi ve acımasız" olacağını belirtti.

▫️ ABD'li yetkililer, bu misillemenin sadece İHA’lar değil, birden fazla hava gücü unsuruyla gerçekleşeceğini ifade etti.

-
    @Reuters
    -
    @erefefik

6. Teyakkuz
    @teyakkuzhaber
    ·
    14s
    Şehit Eren Bülbül'ün annesinin bugün paylaşılan sözlerinin çarpıtıldığı ortaya çıktı:

"Tamam silah bırakıyorum deyip devam ederlerse ne olacak? Bunun cevabını kime soracağız?

Ben bunların silah bırakacağına inanmıyorum. Bunlar silah bırakmaz."
    Her habere inanmamak lazım...
    @erefefik

7. Öteki
    @ajansoteki
    ·
    7 Haz
    📌 AKP'li Binali Yıldırım'ın genel seçim döneminde söylediği sözler tekrar gündemde:

Kemal Kılıçdaroğlu gelirse mapushaneler boşalacak. Öcalan serbest kalacak.
    @erefefik

8. https://x.com/dailyturkist_/status/1931261503207866729

Daily Türkist
    @dailyturkist_
    Japonya’da Kürtlerin sınır dışı edilmesi için protesto düzenlendi.
    Linkte video var...

İrfan Aktan
    @irfanaktans
    Japonya’daki Kürtler Temmuz’daki seçimler öncesinde bazı sağ-faşist parti ve siyasetçiler (iktidar partisinin bazı mensupları dâhil), Sankei Shimbun gibi gazeteler, Netto-Uyo vd, tarafından günah keçisi yapılmak isteniyor.

125 milyonluk ülkenin tüm sorunlarının kaynağı olarak, hepi-topu 2 bin Kürt gösterilmeye çalışılıyor. Üstelik iğrenç ırkçı söylem ve şiddet buna eşlik ediyor ve Kürt göçmenler her an fiziki bir saldırı tehdidi altındalar.
    @TC_Disisleri
    ve
    @HakanFidan
    bu konudaki sorumluluğunu yerine getirerek Japon hükümetiyle irtibata geçmeli ve aşağılık ırkçı saldırı karşısında kendi vatandaşlarının yanında olduklarını, onları kurban etmelerine göz yummayacaklarını iletmeli.

Aynı şekilde, daha önce sorunu tespit etmek ve Kürtlerin ırkçılar karşısında sahipsiz olmadığını göstermek üzere defalarca
    @JaponyaBE
    ile görüşen ve Japonya’ya üst düzey heyet gönderen
    @DEMGenelMerkezi
    de bu meseleyi tekrar ele almalı ve Japonya’daki Kürtlerin maruz bırakıldığı sistematik kurban ayinine son verilmesi için gerekli tüm girişimlerde bulunulmalı.
    Meral Danış Beştaş
    @meraldanis
    Japonya’da Kürtlere yönelik nefret ve ırkçı saldırılara sessiz kalmayacağız ve takipçisiyiz.

Japon yetkilileri, insan hakları ve adalet adına ırkçı saldıganlara karşı etkili tedbirler almaya davet ediyoruz!
    Meral Hanıma katılıyorum ve destekliyorum. Katılmayanlar da var tabii...Olabilir.

Ekrem
    @keremalidnz
    ·
    14d
    @aykiricomtr
    adlı kişiye yanıt olarak
    Japonya kadim bir Kürt medeniyetidir Amerika'ya karşı canları pahasına japon halkının yanında olmuş Japonya'nın bu seviyeye gelmesinde büyük katkı sağlamışlardır namkor Japonlar böyle asil dünyanın en büyük milletine karşı ırkçı faşist davranamaz dış işleri bakanı nota vermeli
    Noter Onaylı Kedi | 𐱅𐰇𐰼𐰜
    @NoterOnayliPisi
    ·
    16d
    Japonya'nın resmi dilinin Japonca olması ırkçılıktır! Kürtlerin Japonca konuşmak zorunda olmaları faşistliktir!
    Dünya bu faşizme dur demeli,kürtçe tüm dünya ülkelerinin resmi dili haline getirilmelidir.
    Hangi taşı kaldırsan altından kadim kürt tarihi,dili ve edebiyatı fışkırıyor!
    Karagümrüklü™🇹🇷🤘
    @karagumruklu_tr
    ·
    30d
    @RanaPamir

@PervinBuldan
    ve
    @tuncerbakirhan
    adlı kullanıcılara yanıt olarak
    Japonya bir Kürt adasıdır öyle de kalacaktır . Biji Aposaki 😂😂😂
    Ayberk Yağız
    @ayberkyagiz
    ·
    5s
    Japon degil, Japonyalı. Kürdü var, Japon'u var.
    @erefefik

Sayfa 2257/2260 İlkİlk ... 1257175721572207224722552256225722582259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •