Sayfa 926/929 İlkİlk ... 426826876916924925926927928 ... SonSon
Arama sonucu : 7425 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by Toprak99 Yazıyı Oku
    yıllardır hissedeyim; liman yükleme yerlerinin uzatılması, demiryolu yapılması vs. bana göre hala hikayenin çok başı geliyor bana patron biraz tutarlı olsa çok güzel olacak ama patronda iş yok ne diyeyim! 450 dönüm kendine ait arsası açık ve kapalı elleçleme alanları buna kimyasal elleçlemelerde dahil, yıllar içinde özel limanlar içinde ilk 10'a girmesi vs. arkadaşlarında belirttiği gibi BYD yanında tüm egenin bana göre en büyük liman alanına sahip olan bir yer için 1xx tl olsa ne olur olmasa ne olur diyorum çünkü kendi hikayemi 1xxx rakamları görünce yazmaua başlayacağım.
    aşağıdan alanlar için çok güzel gelecek vaadediyor .onlarda sabrederse ,sabır en iyi ilaç ...

2. son dönem biraz daha saglam duruyor hisse birilerinede ucuz gelmiş olmalı...cok ucuzdan mall vermek istemiyor sanki
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Yine günlükte 4 liradan fazla tepeden geri geldi, 90 üstü kalsaydın da malum rakamlar menzile girse artık müdür.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Hissemiz gayet güzel gidiyor. Ederi kesinlikle buralar değil. 100 psikolojik direncini aşmak biraz aman alabilir diye düşünüyorum. Burayı aşması için takviye bir haber vs. gerekebilir.( Yeniden değerleme,liman iş anlaşması vs.) Belki de hiç bekletmeden 6 aylık bilanço beklentisiyle çok hızlı bir şekilde üstlerde bilançoyu bekleyebiliriz.

5.  Alıntı Originally Posted by muhguv Yazıyı Oku
    Hissemiz gayet güzel gidiyor. Ederi kesinlikle buralar değil. 100 psikolojik direncini aşmak biraz aman alabilir diye düşünüyorum. Burayı aşması için takviye bir haber vs. gerekebilir.( Yeniden değerleme,liman iş anlaşması vs.) Belki de hiç bekletmeden 6 aylık bilanço beklentisiyle çok hızlı bir şekilde üstlerde bilançoyu bekleyebiliriz.
    Yeterince mal toplamışsa fazla bekletmez, terfi eder o rakamlara, sert çalkalada son zamanlarda, döktükçe bir üst rakamları test ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,821
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bofa tahtanın içine etti yine, dün ona güvenmediğimi söylemiştim.

8. Tepesi 93.75, geçip yeni tepe yapabilecek mi bakalım, tahtanın yeni tarzı oldu tepe üstüne tepe yapmak, bu arada Bofa çıktı galiba, umarım çıkmıştır.

Sayfa 926/929 İlkİlk ... 426826876916924925926927928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •