Sayfa 663/677 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673 ... SonSon
Arama sonucu : 5414 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Dün akşamdan yazdığım emir gerçekleşmiş , eski hesap 88 tl karla pozisyonlar kapanmış. ABV. alan da kazansın.
    İşte bu ya. 2 günde elde ettiğin %10 net karı at cebine. 2 günlük net karın yıllık bileşik karşılığı nedir? 1.10**182.5=36 yani %3500. Bu şekilde getiri elde edersen 1 yılda bileşik bazda paran 36 katına çıkıyor. Böyle bir getiri nerede var? Hiç bir yerde. Senin kıyaslama kriterin bu olmalı gerisi Faso fiso.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by Mr.No.Name Yazıyı Oku
    Hımmm,
    Pahalı ucuz kavramı görecelidir,...
    Mektepli abilerin yorumu bir başka oluyor. Ben tahsilsiz biriyim, cahilim. Yazın çok uzun geldi şöyle bir göz gezdirebildim. Ayrıca benim Türkçem sıkıntılı. Dünya artık küresel bir köy. Ayni sektörde yer alan şirketlerin hemen hepsi defter değerine oranla büyük iskonto ile, TR deki ise tam tersine 2.5 kat gibi yüksek oranda primli işjem görüyorsa, arada 10 kata kadar fark varsa bunun haklı bir nedeni olmalı. Buna KARŞILAŞTIRMALI analiz diyoruz çünkü elimizde fiziki emsaller var. Elimizde emsal olmasaydı tamamen farklı düşünürdük.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by Fotosan Yazıyı Oku
    .. burada 24 saat vardiyayla anti-propoganda
    Ben de bu TH denen adama acayip gıcık oluyorum. Adam cahilin önde gideni. VW Stellantis Toyota FORD GM gibi şirketlerle kıyaslama kabul eder mi FROTO? Bir kere FROTO altın yumurtlayan bir tavuk, TH bunu görmekten aciz, hep boş konuşuyor. Bahsettiklerinden anlayan varsa beri gelsin. Bu adamı engelleyin gitsin.

4.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    tekniği bu kadar düzgün bir kağıtta terste kalan gitsin byd hissesi alsın, temettü emeklisi olsun, finansal özgür olsun. byd de olsa insan insandır.
    BYD ye ne gerek var, yüksek oranda temettü ödeyen VW imtiyazlı hisse alsınlar. Fiyat 93 euro, yılda 6.5 euro temettü alıyorsun. Euro bazlı yılda %7 temettü süper. Ayrıca hisse başına defter değeri 400 euro olan hisseyi 93 eurodan %77 iskontolu almış oluyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    .... TH'nin tespitlerini de dikkate almak lazım zira Froto ülkede iyi bir yatırım fırsatı desek de yatırım için bu ülke tek seçenek değil..... 25 yıldır iyi performans gösterdi ve devamı yönetime bağlı.
    Hocam iş yönetimde bitmiyor, piyasa koşulları ve endüstri trendi / talep çok daha önemli. Eğer piyasa koşulları olumsuz talep yetersiz ise becerikli yönetimle bir yere kadar gider sonra tıkanıp kalırsın.

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    BYD ye ne gerek var, yüksek oranda temettü ödeyen VW imtiyazlı hisse alsınlar. Fiyat 93 euro, yılda 6.5 euro temettü alıyorsun. Euro bazlı yılda %7 temettü süper. Ayrıca hisse başına defter değeri 400 euro olan hisseyi 93 eurodan %77 iskontolu almış oluyorsun.
    Madem pahalı uyarınızın yaptınız kalan bize giren bize çıkan bize.
    Neden her gün temcit pilavı gibi aynı şeyi tekrar ediyorsunuz ?
    İyi niyet elçisi falan mı seçtiniz kendinizi ? her yorumda WW iskontolu Ford 10 kat pahalı yeter artık baydınız ama.

7. Birden ortaya çıktınız aylardır yıllardır yoktunuz bu topikte.
    Ne oldu da bu kadar değerleme gözümüze soka soka ısrarla her gün tekrar yazıyorsunuz ?
    Birisi bir görev falan mı verdi size Ford topiği için ?

8. Hayır madem 10 kat pahalı ne işin var burada o zaman (Mektepli) Türkçesi düzgün zat.

Sayfa 663/677 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •