Sayfa 538/662 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 5292 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Kıtır Yazıyı Oku
    şubatta ve Martta yazmıştım. Doco= Egeen olmadan Egeen gidemez
    Beklediğim oldu Egeen: 8140 DOCO :8340

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    BAyraktar fonu çalışmaya başlamış !..

Takasbank TEFAS | Fon Analiz
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Dingile rağbet yok!Fuar ne alemde acaba müşteri var mı?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Ortalık malı olunca gelen satıyor giden vuruyor…

5. Amerika, maşası İsrail ile ortalığı karıştırdı. Bence son kez altın ve petrolde vurgununu yapacak.

En sert tepkiyi muhtemelen bizim piyasamız verecek ve ne yazık ki EGEEN bilet bile alamadan hedefini bulacak.

6.  Alıntı Originally Posted by yka1986 Yazıyı Oku
    Amerika, maşası İsrail ile ortalığı karıştırdı. Bence son kez altın ve petrolde vurgununu yapacak.

En sert tepkiyi muhtemelen bizim piyasamız verecek ve ne yazık ki EGEEN bilet bile alamadan hedefini bulacak.
    İsrail ABD maşası değil kuduz köpeği kime ne zaman saldiracagi belli değil fakat benim saskinligim koskoca goya nusluman geçinen oertadogu yalakalarina ve bizde de musluman kisvesi altında mangalda kül bırakmayan Latin duruşu beni hayrete dusuruyor yav kıçı kırık bir avuç İsrail bu Ortadoğu ulkeleri tukurse boğar buserefsizleri ama baslarindaki kiklalar halka izin vermiyor ABD nin tasmali kopekleri olmuslar
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Başta savunma sanayi, arazi ve yol dışı özel amaçlı mobilite araçlarına yönelik olmak üzere her türlü, komponent ve sistemlerin tasarımı, üretimi ve satışını yapmak amacıyla kurulmasına teşebbüs edilen EGE ATS TEKNOLOJİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı ŞİRKETİN acaba neresindeyiz bu işin?İsrail-ABD;İran'ı ham yapmadan faaliyete geçse bari şirket!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. Ortadoğunun içine düştüğü bok çukurunu görünce , Atatük' ün ne kadar büyük adam olduğunu daha iyi anlıyoruz, Atatürk'ün ne kadar güzel bir devlet kurduğunu daha iyi anlıyoruz,

Sayfa 538/662 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •