Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 605/622 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615 ... SonSon
Arama sonucu : 4974 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Unutmadan bir yancı arkadaş yurtdışında idim 2 ay, şimdi gelince yazıyorum demişti, ben de o zaman söyleyemedim dilimin ucuna geldi sustum du ,

Neyse şimdi söyleyeyim yurtdışında internet keşfedilmemiş midir ki dönüşe kadar bekledin diye

Buradan Amerika'da mal alıp satmak mümkünde yurtdışında veya internet olan herhangi bir yerden mümkün değil mi.

Onu geç gireceğin bir forum sadece .Çok ilginç tabii ...

Neyse şimdi söyledim bitti

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Unutmadan bir yancı arkadaş yurtdışında idim 2 ay, şimdi gelince yazıyorum demişti, ben de o zaman söyleyemedim dilimin ucuna geldi sustum du ,

Neyse şimdi söyleyeyim yurtdışında internet keşfedilmemiş midir ki dönüşe kadar bekledin diye

Buradan Amerika'da mal alıp satmak mümkünde yurtdışında veya internet olan herhangi bir yerden mümkün değil mi.

Onu geç gireceğin bir forum sadece .Çok ilginç tabii ...

Neyse şimdi söyledim bitti
    Yanıt vermeteyim ditırdum ama vereyim. Yurtdışına gittim ama Bali'deydim. Gitmeden önce de almak istediğim kadar hisse almıştım. Birazını satıp gitseydim seyahati masrafsız geçirecektim. Yönetime eleştiriler getirdim. En büyük eleştirim de bilgi paylaşımın eksikliğine dairdi. Şimdi aktifim, yukarı çekerlerse satıyorum mesela bugünkü gibi günlerde alıyorum. Bir daha paylaşım yapmayacağım demiştim, çünkü burada bir bilgi kırıntısı göremiyorum. Sataşmalardan da memnun değilim. Herkes en iyi bildiğini yapsın!
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Yanıt vermeteyim ditırdum ama vereyim. Yurtdışına gittim ama Bali'deydim. Gitmeden önce de almak istediğim kadar hisse almıştım. Birazını satıp gitseydim seyahati masrafsız geçirecektim. Yönetime eleştiriler getirdim. En büyük eleştirim de bilgi paylaşımın eksikliğine dairdi. Şimdi aktifim, yukarı çekerlerse satıyorum mesela bugünkü gibi günlerde alıyorum. Bir daha paylaşım yapmayacağım demiştim, çünkü burada bir bilgi kırıntısı göremiyorum. Sataşmalardan da memnun değilim. Herkes en iyi bildiğini yapsın!
    Iyi yaptınız yanıt verip sorun yok , benim söylediğim basit sizin Balı veya başka bir yerde iken sanki neden hiç işlem yapma ve de yorum yapma hakkınız yokmuş gibi konuşmanız idi .

Veya konusmanizdan benim çıkardığım mana ki gerekirse tekrar okuruz bu yönde idi.

Böyle detaycı olalım ki halk içinde bize basit kazık atılmasını önlemek için zira dün başıma geldi bir esnafla anlaşma yaptık ama anlaşmayı ses kayfdina aldım adam beyinsiz olduğundan iş bitiminde fazla para istedi kaydı dinletip, bitirdim.

Kaydı bile unutmuş o derece süzme .....Yani böyle olmamıza gerek yok değil mi ?

4. Kapanışa kadar 41.70 lerde hareket etti tam kapanışta endeks artarken çok iyi tanıdığımız biri aşağı bastı böylece kendini tatmin etmiş oldu aaadiii herif ve alış 41.50 satış 41.68 kapattı bu bile manipülasyon un resmi ..

Kendi dışındaki yatırımcıların mal almasına tahammülleri hiç yok.
    Cuma günü 41,70 civarından biraz almıştım.Sonuç ortada.Almayın yakarım diyor.

YTD.
    ...................

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kapanışa kadar 41.70 lerde hareket etti tam kapanışta endeks artarken çok iyi tanıdığımız biri aşağı bastı böylece kendini tatmin etmiş oldu aaadiii herif ve alış 41.50 satış 41.68 kapattı bu bile manipülasyon un resmi ..
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

İnvesting de hissenin %55 iskontolu olduğu tesbit edilip yazılmış.Bir %55 de enflasyon muhasebesi vs...Hisse gerçekten yerlerde süründürülüyor.Yapanlar utansın.

YTD.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

7. Borsa daki ve bosa dışı grup şirketler arası karşılıklı iştirakler oluşturup, bir çok şeye finansal varlık veya özkaynak muhasebelemeleriyle sinsince örtü getirilmiş.

Yani bu amaçla; Borsadaki şirketler varlıklarının büyük oranı azınlık ortaklık haline getirilmiş. Karşılıklı azınlık iştiraklarla, yatırımcıya herseyi sadece ucundan koklatma alavere dalavere ayarları..

Borsa dışındaki Eczacıbaşı holding, ya Ecilc ya da Eczyt ile birleştirilirse ancak bir çok şey şafaflaşır

8.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Kendi dışındaki yatırımcıların mal almasına tahammülleri hiç yok.
    Cuma günü 41,70 civarından biraz almıştım.Sonuç ortada.Almayın yakarım diyor.

YTD.
    ...................
    Asla istemez mal vermeyi ucuz fiyattan ama fiyat uçsun hepsini satıp yeniden yarı fiyatına almak için kapanışta aşağı basar her zaman aynı numarayı yapar .

Özellikle bazı güvenilir gözüken sahtekarlara fiyatı 6 ay içinde 100 u geçecek diye yani 3 haneli rakkamlari geçecek diye konustururlar , sonra bu höstadlar , ya " tüh yanilmisik" derler veya derin bir sessizliğe bürünürler

Ve de fırsat görürse yedirir. Özellikle 3-5 bin lot alan binlerce kişiyi bu şekilde ezer ,bunlarda yıllardır yazarız hiç anlamaz ve hemen atlarlar,

trene trene ....

Sayfa 605/622 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •