Sayfa 297/369 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347 ... SonSon
Arama sonucu : 2948 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    saatlikte kanala bakarsak 9370 üzeri kaldığı sürece kanal üst bandı 9750-9800 gösteriyor .
    katalizör ne faiz indirimi hikayesi yersenesas ayın sonu yapılacak mahkeme öncesi kendilerine oyun alanı yaratıyorlar.
    geçen hafta teknik olarak bu yorumu yaptık 9730 görüldü en yüksek , bakıyorsun direnç bölgesinde mal satan badem spor arakadan iran haberi geliyor hep tesadüf İsrailin İranı vuracağını 1 haftadan fazla istihbarat birimleri biliyordur hadi kalkalım İranı vuralım hikayesi değil.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ayı şenlüğü olüyür
    el tuco tebrikler......

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    En büyük yanlışları da bu. Halbuki borsayı tabanda herkese yaymalı ve bir şekilde kazanılmasını sağlamaları lazımdı.
    Onlarin en buyuk yanlisi dunyayageomis olmalari. Ulkenin basina bela oldular. Bunlar gitmeden bu ulkeden bir halt olaaaaaammaazzzzz.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen hafta teknik olarak bu yorumu yaptık 9730 görüldü en yüksek , bakıyorsun direnç bölgesinde mal satan badem spor arakadan iran haberi geliyor hep tesadüf İsrailin İranı vuracağını 1 haftadan fazla istihbarat birimleri biliyordur hadi kalkalım İranı vuralım hikayesi değil.
    Tamam da bu işi böyle mi yapmaları lazım. işin mutfağında olan mutfağa yakın olan herkes kimin ne yaptığını biliyor. Piyasanın çoğunluğu rahatsız. Bu da fatura olarak döner.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

1 hafta uğraş..1 saatlik hasar için..

6. Haziran'da verdiğini komple aldı

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    1 hafta uğraş..1 saatlik hasar için..
    Sıradan bir insan

7. Ay başı şort açtığın pozisyonlar devammı deniliyor ben o pozisyonları iç siyaset için açtım kurultay mahkemesi yeni dalgalar vs arada İran girdi duruma göre karar vericez haberleri takip edicez
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu gece akıyoru yaw
    Yarın yine paraları katlıycuuk ellam
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.

Ryil tim olaraktan 10250 den şortları kapattım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 297/369 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •