Sayfa 315/852 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by surgam300 Yazıyı Oku
    Birleşme olursa hisse fiyatı hesaplamasında 3 yöntem var diyolardı.o yöntemlere göre fiyat kaç çıkıyo ki yada kaç kipaya kaç migros hissesi edecek
    Bak iste bu devlet sirri kardeşim. Hesaplama yöntemlerini bir kac hocama ve buradaki konuya hakim insanlara sordum baya bi ama ne zaman sorsam kipa forum u sessizlige burunuyor. Bende artik sormaktan vazgectim. Kaderimize razi olduk bekliyoruz :-D

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kararver Yazıyı Oku
    Bak iste bu devlet sirri kardeşim. Hesaplama yöntemlerini bir kac hocama ve buradaki konuya hakim insanlara sordum baya bi ama ne zaman sorsam kipa forum u sessizlige burunuyor. Bende artik sormaktan vazgectim. Kaderimize razi olduk bekliyoruz :-D

yazdık geri sayfalarda okumazsan sonra bunun adı sessizlik olur

0.18-0.24 arasında benim beklentim

3.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    yazdık geri sayfalarda okumazsan sonra bunun adı sessizlik olur

0.18-0.24 arasında benim beklentim
    Okudum hocam uzerine alinma hemen. 3 yintemden bahsediyor ya arkadaşım. Hangi yonteme gore hangi beklenti anlaminda soyledim. Sataşma yada forumu germek gini bir maksadum yok.

4. Merhaba

1 Mart tarihin de kipa devir aldınız aradan geçen 5 aylık süreçte zorunlu pay alım tebligi nin ;8. Pay Alım Teklifinde Bulunan Kişilerin Hedef Ortaklığa Yönelik Stratejik Planları Hakkında Bilgi verdiniz

Planlar hakkın da her hangi bir gelişme olmadımı ?

Hakim ortak migros attım mail cevap gelince paylaşırım...

5.  Alıntı Originally Posted by kararver Yazıyı Oku
    Okudum hocam uzerine alinma hemen. 3 yintemden bahsediyor ya arkadaşım. Hangi yonteme gore hangi beklenti anlaminda soyledim. Sataşma yada forumu germek gini bir maksadum yok.

spk belirliyor en son nthol-nttur birleşmesin de oran 0-89 idi revize edildi 0,97 çıktı

özetle :migros ben bu degerlemeleri seçtim demesi nin önemi yok

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    spk belirliyor en son nthol-nttur birleşmesin de oran 0-89 idi revize edildi 0,97 çıktı

özetle :migros ben bu degerlemeleri seçtim demesi nin önemi yok
    Evet son karar spk nin

7. Eğer formun eski yazılarını okursanız görürsünüz.Öz sermaye ile birleşme olursa 4 kipa bir migros olarak hesaplamıştı.Hatta konu ile ilgili moyan var hisseanalizde oda yazmıştı birleşmeden sonraki olayı.Kısacı çok büyük paralar var ve herkes sahip olduğundan aha fazla hisse kapmayı çalışıyor adeta.Ben bile Açık yapıp düşürdükçe alıyorum.Ama bunu yatırım tavsiyesi olarak almayın.
    Sizler araştırın.En zor kısmını bitirdik ve %97 yi tamamlamadı.Bu en zor kısmıydı.Bundan sonrası kolay. Sadece sabretmek lazım

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Eğer formun eski yazılarını okursanız görürsünüz.Öz sermaye ile birleşme olursa 4 kipa bir migros olarak hesaplamıştı.Hatta konu ile ilgili moyan var hisseanalizde oda yazmıştı birleşmeden sonraki olayı.Kısacı çok büyük paralar var ve herkes sahip olduğundan aha fazla hisse kapmayı çalışıyor adeta.Ben bile Açık yapıp düşürdükçe alıyorum.Ama bunu yatırım tavsiyesi olarak almayın.
    Sizler araştırın.En zor kısmını bitirdik ve %97 yi tamamlamadı.Bu en zor kısmıydı.Bundan sonrası kolay. Sadece sabretmek lazım

YTD.
    Omer bey ilk aldigimda maliyetim2.34 tu 1.2 -1.3 larda ekonimik nedenlerden dolayi alamadjm ama 1.60- 1.90 larda alislarla maliyetimi 1.90 civarlarina cektim. 1 yildir uyku modundayim. Normalde al kar i gorunce satciydim 15 yildir. Kipa beni uzuncu yapti sagolsun ve isterse 2.24 alsin bu filmin sonunu mutlaka gorucem. Herkese bol kazanclar diliyorum ytd

Sayfa 315/852 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •