grahamm fullerle iş tutanlar kim
bopçular kimse hainler orada.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Üfürükten borsanın halini yine gördük,hiç yükselmeyen hisselerin hepsi tepen aşağı gitti![]()
İran için birara saddama emperyal ülkeler yardım yapmıştı,silah fabrikaları bile kurmuşlardır,saddam bende bu güç varken kuveyte girmişti,esasında danışıklı dövüştü,vay anam sen nasıl küveyte girersin diye ayni ülkeler ırağa saldırıp saddamı idam etmişlerdi,yahudi şimdi irana vurdu,yani ayni senaryo arap baharı savsatası devam ediyor,ortadoğuda tek ülke kaldı oda iran,peşi malum Türkiye,elamanları yani eşbopları başımızda,oda ülkemzi yıpratmak için elinden geleni yapıyor,ben ona kızmadan ziyade ona topyekün evet oyları verenlerde suç...
Durup dururken aklıma geldi,hitlere kızıyorduk haklıymış demek aşağıdaki bildirim içinmiş.
“Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ‘Ey Allah (cc) kulu! Gel bak benim arkamda Yahudi var buraya gizlendi gel onu cezalandır diyecek. Sadece ‘gargat’ ağacı bunu söylemeyecek; çünkü o Yahudi ağacıdır.
(Kitab-ul Fiten Hds 2239)
Bi yahudi bozmasıda bizde var ismini biiyorsunuz...
Birinin ayağında görülmüş
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İran Devlet Televizyonu: İsrail'e karşı önümüzdeki saatlerde şiddetli ve yıkıcı saldırılar olacak.
https://x.com/ConflictTR/status/1933946947569946681
Şu anda İsrail, İran'da bir çok noktayı vuruyor, bir yer altı füze tesisini vurduğunu söylüyor,
Sonra İran vurmaya başlayacakmış.
Bunlar iyice kafayı sıyırdılar, galiba bu iş birinden biri yıkılana kadar gidecek.!
Durun yapmayın ne yapıyorsunuz diyen de yok, bilakis ateşe benzin döküyorlar.!!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri