Sayfa 677/677 İlkİlk ... 177577627667675676677
Arama sonucu : 5416 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Saygı benden. Yukarıdaki emeklilik fırsatı yazımda neresi yanlış söyle bakalım.

4 milyon TL yatırım karşılığında ayda 25 bin TL brüt emekli maaşı alacaksın. Net bazda 20 bin diyelim. Bu para euroya endeksli, kur arttı mı bu da artacak.

Yatırdığın anapara çöpe gitmiyor, hisse başına 400 euro defter değeri olan hisseyi neredeyse 5 te 1 fiyattan %80 iskontolu almış oluyorsun. Hisse gerçek değerini bulduğunda bu para sana kat be kat geri dönebilir. Anapara euro bazında kasada tutuluyor diyebiliriz. İstediğin zaman emeklilikten çıkıp euro bazında paranı geri alabilirsin.

Tek risk Volkswagenin batma riski. Eh VW batarsa zaten dünya batmış demektir. Katar Devlet Yatırım Fonu 10 milyar euro kaybeder, sen de 4 milyon TL.
    Açıklayamam😀
    Bol kazanç diliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Kusura bakma Oralet abi. Farkındayım bu tür mevzular sana yabancı, seni ahtapotlu rakılı mezeli mevzular ilgilendiriyor. Bunlar benim uzmanlık alanım olmadığı için maalesef bir katkıda bulunamıyorum. Ha "tekne ile açık denizde seyrüsefer" dersen memnuniyetle bu konuda katkıda bulunurum, yelkenli teknemle okyanusları aşmış dünyayı dolaşmış adamım.
    Estağfirullah ne kusuru, herkes yazsın çizsin. Fortun bi yere gittiği de yok, batırdı 2 yıldır bizi.

Hayatımda hiç ahtapot yemedim, rakı konusunda sosyal içiciyim, zengin değilim. Sıradan çinko karbon pilim, Dudu ve benzerleri gibi Duracell Eqotork pil değilim.

Lot sayısı olarak da emin olun burdaki en az olan kişilerden biriyim.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Farkındayım, yazdıklarımdan hoşlanmayan, benden nefret eden, sadece ve sadece kendi frekanslarından tek boyutlu yorumları duymak isteyen geniş bir kitle var burada. Bunlar yazdıklarımı okumasın, TH denen cahili engellesinler. Bu tür fırsatlardan yararlanmak isteyenlere taş koymayın. 😊
    Kimseye taş koymuyorum.
    100 bin euro bahsettiğin şirkete yatır ve burda paylaş ilham alsın insanlar…
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    kardeş,
    frekanstan tek boyut dediğin vakit,kefenin birine de sen girersin..sende kendi frekansından tek boyut bakıyorsun
    e bende kendi frekansımdan tek boyut bakıyorum..bana, sermayeyi tek bir yere oturtmaktan daha kötü bir şey söyle desen diyemem..
    bu benim.
    yukardaki de sen..
    e kağıda aşk boyutunda gönül bağlayıp her daim alan da var.

temettü peşine düşüp haklı olarak dişimden bir bunu arttırdım risk alamam deyip baktı ki bu iş böyle olmuyor bende hareketleneyim diyen de var.
    temettü ye saplanıp kalan da var..
    e küsüp giden de var...
    burası bir bahçe,
    sana da yer var bana da yer var..
    yazdıkların okunuyor...kimin nerden ne alacağını bilemeyiz..
    sen yaz..
    ben de sıkıntı yok..okurum
    yalnız formun adı belli..
    burda kalkıp kağıdı eleştirebilirsin,yeri gelir kötüleyebilirsin,sitem edebilirsin vs vs..
    ama kalkıp adı belli olan forumda başka bir şeyi defalarca tavsiye edersen buda etik olmaz..
    bunu başka yerde yapmadın..
    mesela ereğli de de okudum seni.
    burda karşılıklı yazıştığın ereğli deki arkadaşında artı sıkıntı..
    ses çıkarmadım ama
    1200 lerde iken froto dan çıkın düşecek diyen tek kişi bendim...arkadaşın tek bir yazısı yok..çıktığı dekontu ve alttan aldığı dekontlarıda gösteren bendim..belli ki bu arkadaş yapmak isteyip de yapamadığı şeylerin üstesinden eylemleri kendi adına sahiplenerek başa çıkıyor..bak geçmişe..kimin kaç yazısı grafiği var..
    buraya gelip de -sen 1200 lerde çıktığında......- diye cümleler kurduğunuz vakit ben gülüyorum..
    bu ucuz tiyatro ya da gerek yok, belli ki donanımlı birisin..gereksiz.
    alaylıyım ,hep mekteplilere özenirim takdir ederim diyerek alçakgönüllülük gömleğini giyip,
    aynı gömlekle çok ince ve naif biçimde insanları da ezebiliyorsun..
    mesele yazdıkların değil,mesele verdiğin elektrik

5.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Estağfirullah ne kusuru, herkes yazsın çizsin. Fortun bi yere gittiği de yok, batırdı 2 yıldır bizi.

Hayatımda hiç ahtapot yemedim, rakı konusunda sosyal içiciyim, zengin değilim. Sıradan çinko karbon pilim, Dudu ve benzerleri gibi Duracell Eqotork pil değilim.

Lot sayısı olarak da emin olun burdaki en az olan kişilerden biriyim.
    çok bir şey kaybetmedin Osman'ım..

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    yalnız formun adı belli..
    burda kalkıp kağıdı eleştirebilirsin,yeri gelir kötüleyebilirsin,sitem edebilirsin vs vs..
    ama kalkıp adı belli olan forumda başka bir şeyi defalarca tavsiye edersen buda etik olmaz..
    bunu başka yerde yapmadın..
    mesela ereğli de de okudum seni.
    burda karşılıklı yazıştığın ereğli deki arkadaşında artı sıkıntı..
    ses çıkarmadım ama
    1200 lerde iken froto dan çıkın düşecek diyen tek kişi bendim...arkadaşın tek bir yazısı yok..çıktığı dekontu ve alttan aldığı dekontlarıda gösteren bendim..belli ki bu arkadaş yapmak isteyip de yapamadığı şeylerin üstesinden eylemleri kendi adına sahiplenerek başa çıkıyor..bak geçmişe..kimin kaç yazısı grafiği var..
    buraya gelip de -sen 1200 lerde çıktığında......- diye cümleler kurduğunuz vakit ben gülüyorum..
    alaylıyım ,hep mekteplilere özenirim takdir ederim diyerek alçakgönüllülük gömleğini giyip,
    mesele yazdıkların değil,mesele verdiğin elektrik
    Bu kısmı ben de hissettim duygularıma tercüman olmuşsun sn gürsel.
    Zaten ondan bir şey bilmiyorsun dedim tersi durum kötü niyet barındırır diye düşünürüm.
    Ez cümle 2019 2023 yılları arasında teknik analizle dolar bazında portföyde kazanılan parayı geçen hesapladık uzun vadeli kağıtlardan daha fazla getiri elde etmiş gibi kabataslak…
    Ki uzun vadeli sepette büyüten hissede tutmuştum oranlar da farklıydı vs vs
    Bunların hiçbirini de faaliyet raporu okumak dısında bir sey yapmadık.(Teknik analizler hariç.)
    Daha önce de dedim kalabalık dağılmadan kafamız rahat etmez.Senin o bahsettiğin grafikli işler de sana kolay çoğu kişi için zor ki sen de bahsediyorsun bahçede çeşit insan fazla.
    Tasarruf oranı düşük olan toplumda cesur hareket etmek zor.
    Benim tek ana fikrim bistte toplam servetin belli kısmını yıllık ortalama dolar bazlı yüzde 30 bileşik getiri(en alt limitim) elde etmek ve servetin bu kısmını saklamak bugüne dek fazlasıyla başardığımı düşünüyorum.
    Kafa açmaya gerek yok akşamları saat 23 te uykuda olmalısın gürsel abi unutma yattığın yerde siyah perdeli pencereler hiçbir elektronik eşya da olmasın.
    Karanfil ve papatya çayını doktora sorarak kullanmanı tavsiye ediyorum.
    Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Fotosan Yazıyı Oku
    walkstreet traderlarına alıştık, siyasi stratejist, danisman yok mu savaş yorumu için?
    Geçtiğimiz Cuma gününden geriye doğru 15 yıl tarayın medyayı; milyon tane İran diğerlerine benzemez, o iş kolay değil, cesaret edemezler yorumu göreceksiniz uzmanlardan. İran'ın gücünden dem vuranlar Kral Darius'a kadar götürür analizlerini ama 3 saatte bitti iş. Kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde gelişiyor olaylar, gerçek bu.

1. Körfez savaşında da yorumlar böyleydi ama orada av partisi şeklinde ilerlemişti süreç. 2. Irak harekatı öncesi aylarca havadan sayısız sorti yapılarak radarlar, hava üsleri filan yok edildi gene de uzmanlar Saddam'ın gücünden söz etmekten vazgeçmediler şimdi adamlar tek başına Suriye'de ve İran'da tüm önemli hedefleri tek seferde yok edecek kabiliyete ulaştı. Büyük bir av söz konusu olunca ganimetten pay almak isteyen diğer avcılar da bir bahaneyle oyuna dahil olmak isteyecektir.

8. Türkiye'de borsa dip yaparken, savaşta olan İsrail'in borsası bugün (15 Haziran Pazar) artıya geçti.

Borsa İstanbul'da sert düşüşler görülürken, çatışmanın ardından ilk kez bugün işlemlere açılan Tel Aviv Borsası artıya geçti.

Çatışmaların doğrudan tarafı olan İsrail'de borsa değer kazanırken, BİST'in her türlü uluslararası krizde en yüksek değer kaybını yaşayan piyasa olması son derce garip. 😊
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 677/677 İlkİlk ... 177577627667675676677

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •