Sayfa 523/563 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Defter degerinin yarisindan işlem görmesi ...
    Piyasa degerinin 850 milyon usd olmasi...
    13 milyon lot geri alimin 90 küsür fiyatlardan yapilmasi,hiç bir anlam ifade etmiyor sanırım artık..
    Endeksle de alakası kalmadi,bambaşka bir modda..

Bu arada diplerde olduğumuz icin her an kötü bir haber de beklemiyor degilim..kötü haber diplerde gelirmiş derler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Merhaba,

Bence İsrailli mecbur kalmadıkça, ABD ve Avrupa gibi bir alternatifi varken Türkiye’ye gelmez. Yönetim olarak da halk olarak da çok birbirimizi sevdiğimiz söylenemez.

Enerji fiyatlarının artması ülkemiz için kötü bir durum. Tekrar enflasyon dalgası yaratabilir. Zaten devlet teşvikleri ile bu fiyatlarda zar zor tutuluyor. Alarkoya yarayabilir. Kömür maliyetleri aynı iken enerji fiyatlarının artışı olumlu etkiler.

Gelecek açısından ise BOP’un adım adım ilerlediği düşünüldüğünde İran’dan sonraki hedef biz olacağız. Bu nedenle İran ile birlik olunması gerektiğini düşünüyorum. Aksi durumda Müslüman alemi bölünüp parçalanıp yönetilmeye devam edecek. Demek istediğim savaş açmak değil ama en azından ticareti kesmek logistik zorluklar çıkarmak üsleri kullandırmamak tepkileri verilebilir ki Müslüman alemi maaşallah tam tersi bibirlerini kırma yarışındalar.

Bence İran’a olanları Türkiye kendine oluyormuşçasına düşünüp gelecek projeksiyonlarını bu durumlara hazırlamalıdır. Balistik füzeler konusunda çok büyük araştırma ve geliştirme yapmamız gerekiyor. Bu tarz uzak ülkelere verilebilecek en net cevap balistik füzeler ile olacaktır.

Türkiye’de son günlerde devlet kademesinin tarım ve enerji sektörünü savunma sanayi gibi stratejik değerlendirmeye alması olumlu gelişmelerdir. Ülkemiz tarım, hayvancılık, turizm, ticaret ve güçlü savunma ile gelişecektir.

En iyi savunma caydırıcılık ise savunma sanayinin önemini iyi anlamamız gerekecek.

Saygılar.
    "Angelo Giuliano ��������������
    @angeloinchina
    âœˆï¸ Israel has stationed its civilian aircraft fleet in Cyprus and Turkey. Tel Aviv tried to keep this a secret, but the complacency of the Israeli media gave it all away.

DeepL ile çevir
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    âœˆï¸ İsrail sivil uçak filosunu Kıbrıs ve Türkiye'ye konuşlandırdı. Tel Aviv bunu gizli tutmaya çalıştı, ancak İsrail medyasının kayıtsızlığı her şeyi ele verdi."

"ackson Hinkle ����
    @jacksonhinklle
    ���������� BREAKING: ISRAELIS get HECKLED as they flee to France.

DeepL ile çevir
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    ���������� SON DAKİKA: Fransa'ya kaçan İSRAİLLİLER yuhalanıyor."

İsrail'de yaşayan zenginler, sanatçılar ve elitler, israil'den kaçarlar. 1 milyon İsrail'li kaçtı bile. Zengini, eliti olmayan ülke bitmiştir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Defter degerinin yarisindan işlem görmesi ...
    Piyasa degerinin 850 milyon usd olmasi...
    13 milyon lot geri alimin 90 küsür fiyatlardan yapilmasi,hiç bir anlam ifade etmiyor sanırım artık..
    Endeksle de alakası kalmadi,bambaşka bir modda..

Bu arada diplerde olduğumuz icin her an kötü bir haber de beklemiyor degilim..kötü haber diplerde gelirmiş derler..
    sn wuhanlıejder,
    sosyal medyada gözde denen pazarlamacı heyecan celbetmek için iflas, içeriden haber alma vs türü şeyler yazıyor. bütün hisseler için aynı şeyi yazıyor ve grubunda pazarlama ya da takipçileri artırmaya çalışıyor ( başka bir tanesi muhtemelen 10 hesap açıp çeşitli paylaşımlar yapmaya çalışsa da 10 hesapta aynı şeyi paylaşıyor ki pazarlama vs türü şeylerde hesaplar kullanılabilsin. bunlara kanan salaklar var mı bilmem desem de sanırım varlar). işte müptezel önce bu gözdeden bazı şeyleri kopyalamaya başladı sonra kendisi de inanmaya başladı.
    şirket ile ilgili zerre kadar bilgisi yok. içeriden haber alıyorsa bile muhtemelen spekin adamlarından biri ancak emir şeklinde haberler alıyordur. okuma yazma bilgisi var mı bilmem ama bütün kötü şeyleri doğru yanlış demeden yazıp ben demiştim diyor. yazdığı hiç bir argüman tutarlı değil... kaybeden insanlar buna inanıyorlar mı inanmasalar da öfkeyle küfrediyorlar... ha burayı okuyup arada cevap verdiğini görüyorum. iyi okusun maliyetim sıfır muhtemelen çağdaş gibi bir gün hırsından çatlayıp ölecek.
    ALARK gibi bir şirkette terse gelinir mi evet gelinir. sadece Alarkta değil bütün tahtalarda terse gelinebilir... daha önce yazdım ankarada alınan 2 koop hissem var arsa ve o bölgeler koop arazileri olduğu için yapılaşma olmadı çünkü rant oluşmadığı için müteahhit girmeye istekli değildi. şimdilerde de zaten inşaat piyasası ölüm. bizler her ay muhasebeci, avukat, yönetici vs arası ödüyoruz. zamanında öngörüp daha şanslı yerden almış olsak muhtemelen her şey farklı olacaktı...
    biz ALARKta terse geldik. bu hissenin düzü yok aslında. 2022 karını maalesef sürdürülebilir değil deyip iç ettiler, hakeza 2023 enflasyon muhasebesi, 2024 aynı... ya sn fuma gibi bir hareket planı yapacaksın, ya benim gibi uzun vade temettü geliri yapacağım diyeceksin ya da satıp gideceksin. şirket kötü değil ama en iyi şeyleri iç edip kötüleri abartarak fiyatlamakda...
    gün içi çok fazla ilgilenmiyorum aylık alışlarımı yaparke acaba kaçtan alabilirim diye düşünüyorum bazı zamanlarda ya düşüncelerimiz doğru değilse diye düşünüyorum ama 4 işlem yapabilen biri olarak bazı analizlerine güvendiğim insanlar beni acemi hesaplamalarımı doğruluyor. bir gün hesaplarım tutarsa köşeyim, tutmazsa zaten uzun vadede elde edebileceğim geliri verecek bir şirkete yatırım yaptığım için rahatım.

piyasa değerinin 2 dolar olması... alıcılar için fırsattır. şirketin sadece enerji işinde hissesi o rakamın 2 misli yapar... diğer işler cabası

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    78 Üzeri kapatırsak Trend dönmüş olabilir !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    https://www.linkedin.com/posts/alsim...aign=copy_link

https://www.linkedin.com/posts/palmiraagro_palmiraagro-alarkotaraftm-battiriaprimus-activity-7340291253974044672-wjvq?utm_source=social_share_send&utm_medium=andro id_app&rcm=ACoAAB_IKvABRYJlK_Ov3UUscMX8qlZXakCR5fQ &utm_campaign=copy_link

Hadi hayırlısı.
    Son düzenleme : 0101; 18-06-2025 saat: 00:11.

7. Hisse şu an tamamen sahipsiz spek hedef fiyata getirmek için final sürecine sokuyor galiba.Boş boş vererek paniği tetikliyor.A tipi borsa fonlarından dökülme devam eder bence.Mecburi satış geliyor borsa kötü oldukça.Spekte az çok artık ne olursa o malları en dipten toparlamaya gayret gösterecek.2018'de de böyleydi.130 milyon doları görmüştü.Enf Muhasebesi olayı ve yüksek faiz cenderesi işleri yolunda giden hisseyi speklerin elinde oyuncak etti.Çok yazık.

Sayfa 523/563 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •