Sayfa 438/536 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488 ... SonSon
Arama sonucu : 4282 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Viop LXV

75,94 + 78,92 + 82,92

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    abd nin savaş gemisinin ne işi var burda..buna karşı duramadıktan sonra sıra herkese gelecek..bizde nasibimizi alacaz yakında
    Türkiye BOP eş bakanı kim bilmiyorsun galiba? bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. eğer abd olayı büyütür de İrandan göç dalgası geldiğinde ekonomi çöp olur-borsa çöp olur ..değil 5500, 2500 olsa almam..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. arka planını kim biliyorki..devlet sırrı..
    Suriye tarzı bir göç olursa sadece ekonomi değil toplum kaldıramaz bunu..
    şahsen ben şimdiden taşınmazları nakite çevirmeye başladım..imkan olsa bizde dışarda şirket kursak emme yok

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Türkiye BOP eş bakanı kim bilmiyorsun galiba? bence

5. Suriyelilerin akıllı olanları çabuk davranmışlar..o zamanlar mallarını altına çevirip burdan yer aldılardı..
    bizimkiler onun dahi hesabını yaptıydı..şu kadar para girdi diye..kepazelik..
    Şimdi bile adamların tek yatırımı var..altın..biliyorki Ortadoğuda altın hariç herşey çöp..

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    arka planını kim biliyorki..devlet sırrı..
    Suriye tarzı bir göç olursa sadece ekonomi değil toplum kaldıramaz bunu..
    şahsen ben şimdiden taşınmazları nakite çevirmeye başladım..imkan olsa bizde dışarda şirket kursak emme yok
    Son 5 günde İran sınır kapılarından kaç kişi giriş yapmış veri yok mu veri biraz boş beleş konuşmayı bıraksak mı artık.

Her vadede SHORT yap lütfen kaldıraçlı olsun ama 5500 e kadar pozisyonu kapamak yok. Anılarını bize de anlatırsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. ben diyorum İstanbul boğazı sen diyorsun yandı göt. ağzı..
    tam sana göre söz..

8. abd ye bağlı herşey..İsrail itinin tasmasından tutup kulubesine sokarsa olay gelişmez..ama itine saldır it derse olay büyeyecek..

Sayfa 438/536 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •