Sayfa 428/429 İlkİlk ... 328378418426427428429 SonSon
Arama sonucu : 3432 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    görmemesi için bir sebeb yok ona doğru gidiyor zaten milyarlık iş anlaşmları bile düşüşü durduramıyor patronlar bile fırsat kolluyor satmak için gğzel çarptı yatırımcısını doğan inside trading var ceo manipülasyonu var herşey var karelde
    Dohol CEO’su denen Çağlar göğüş karele yatırımcısını dolandırdı

2. Onca düşüşe rağmen tepkisi çok zayıf, ihaleyi tamamen küçük yatırımcıya yüklediler, yatırımcıda para mı kaldı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Onca düşüşe rağmen tepkisi çok zayıf, ihaleyi tamamen küçük yatırımcıya yüklediler, yatırımcıda para mı kaldı.
    cüzzide olsa biraz sattım başka hisse aldım..

4. Küçük yatırımcıyı söğüşlemek için için kullandıkları Çağlar Göğüş'ün hakkını vermişler. Arkadaş yönetim kuruluna girmiş. Yakında ekranlara tekrar çıkmaya başlarsa o ve patronları ceplerini doldurmuştur diye anlarız.

5. İnşallah bundan sonra ona söz düşmez. Agah Uğur varken o vasıfsız kalır. Son günlerde Karel'in başına gelen en güzel şey: Agah UĞUR

6. Karel, Bangladeş Milli Savunma Bakanlığı ile sözleşme imzaladı
    24/06/2025 20:30:18

Karel, Bangladeş Milli Savunma Bakanlığı ile sözleşme imzaladı.
    Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
    "Şirketimiz ile Bangladeş Milli Savunma Bakanlığı arasında Bangladeş Silahlı Kuvvetlerinin kullanımı maksadı ile 24.06.2025 tarihinde Askeri Santral teslimatına ilişkin sözleşme imzalanmıştır."

Ciro ve Karlılığa Olumlu Etki

7. 12 milyon adet kimden kime geçti acaba.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    12 milyon adet kimden kime geçti acaba.
    Ortak bir dümen hissediyor musun... Bu düşüşü hep bilançoya bağladık.. Ben ufak sattım bu yüzden..

Sayfa 428/429 İlkİlk ... 328378418426427428429 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •