Sayfa 308/359 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

DIIR KI....

KUZU IPNELIK ETME....daha dusmedim ki....11 200 den 9200 e yuzde 17 dusdum....bisey deel ki bu....buradan bi yuzde 17 daha dusersem....bak bu bisey....BORSA DUSTU DERSIN....7500 E YANI....

hasstir ipne....340 dolardan 230 dolara yuzde 32 goctun ya....ben kuzuyum....banada mi ILIZYON uyguluyorsun....

sus len teres....adin ustunde....basit bi heyvansin....kuzusun iste...cumrun kadar konus.

hasstir ipne....HEDEF FEYZA-1 de....aldigim mallari....20 kat...50 kat...100 kat ustten gotune soktum....3 yildirda SHORTLUYARAK OYLUM OYLUM OYDUM....

pazarlik ediik....GEL BIRYEDE ANLASALIM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

DIIRIM KI....

hisap ettim....

230 dolar endeks ile 340 dolar endeks arasinda....30 milyar dolarlik MAL DAGITTIN uc yilda.....

dogru mu....

heeee dogru....

DIIRIM KI....

IN 180 DOLAR ENDEKSE....BU MALI GERI ALALIM....BU MAL HALKTA DURDUKCA....BORSAYI CIKARMAMIZ IMKANSIZ....cikarirsak....zararda bekliyenler BASABASTA GOMERLER BIZE....kucagimiza gelecek 30 milyar mali neremize sokacagiz ulen kerizz...

dogru diirsin emme....ben HALA MAL DAGITIYORUM....BITMEDI KI....

haaaaa....anladim....BEKLIYELIM O ZAMAN....

uzatma....AGUSTOS da SUNNET DUGUNUM VAR....yawrim BABO yu sunnet edecegim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. By kuzu
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

4. Emmi bu kadar satışa rağmen savaşa rağmen 9000 altı olmuyorsa

Bu vade bitince sanırım ralli olacak

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi bu kadar satışa rağmen savaşa rağmen 9000 altı olmuyorsa

Bu vade bitince sanırım ralli olacak
    o RALLY de onumde tuncer.....

suan kac endeksteyiz....230 dolar endeksteyiz....

BOP projesi ikinci adim gerceklesiyor.....SANCILI BIR SEKILDE....

birden ve aniden bir yuzde 25 DEVALUSYONLA....dolar 50 panginot.....

borsa kacta 9000 tl de....bol 50 ye....180 dolar endeks eder......

orada.....

RALLY BASLAR.....9000 TL ENDEKSTEN.....11 500 TL ENDEKSE....yani suan ki 230 dolar endekse....

demekki....180 dolar endekse iniyoruz buradan....geri buraya 230 dolar endekse cikiyoruz....

adi.....SIMULASYON BOP-2.....PETROL 130 DOLAR....DOGAL GAZ HIC YOK....var....emme...amriki liqit dogal gazi....

ula tuncer....

SU UYUR....

emmeeeee.....

KUZU UYUMAZ.....

pazarlik ediikkk....

diirim ki....

yeter ipne....KAPI ZILIMISIN....GELEN BASIY....GIDEN BASIY.....

diir ki.....elimde hala DAGITILACAK MAL VAR....bitsin bi....inerim...180 dolar endekse....GELENE BEN BASARIM....GIDENEDE BEN BASARIM....

dedim ki....temam...AGUSTOS u gecirme....SUNNET DUGUNUM VAR....yawrim BABO bu yasta sunnetsiz geziy....utaniram....

neyi onunde tutucan....

BU SAVAS VE SONUCLARINI....

SONUCLARI.....

TUM EKONOMIK PLATFORMU DEGISTIRIYOR....

KENDINI...o sonuclara gore konumlandir.....

Ziraat geldiysen masaya üç defa vur

Sayfa 308/359 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •