Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
Arama sonucu : 68 madde; 65 - 68 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - Tek Bir Gösterge İle Analiz { EMA } Denemeleri

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Estağfurullah üstadım.
    Adım geçmese cevap da vermezdim. Biliyorsun artık aktif yazmak taraftarı değilim.
    Seninki dahil 1-2 topiği okuyorum, yazma motivasyonu "0".
    Çünkü forumun seviyesi de mağmanın altında.
    Yine de senin, "insanlara bir şeyler verme, katma" motivasyonunu takdir etmemek mümkün değil.

"USD baz grafik" seninle görece uzun tartıştığımız bir konuydu.
    Şimdi uzun uzun yazacak motivasyon da yok...
    Bak ne güzel "QUARTERLY" diye değerlendirme yapmışsın.
    3 Aylık veya çeyreklik Pivot, Pivot direnci vb. temel gösterge bakan gördün mü bizim piyasada?
    Oysa bu aynı zamanda bilanço döngüsü... Bütün dünyada temel/teknik açıdan da önemsenen bir periyod...
    Yıllardır bütün gönderilerimde, grafiklerimde mevcut.
    "Ulan bu ne?" diyen de görmedim senin dışında

Gram Altın/TRY ile endeks analizi yapan "üstad" gördü bu gözler.
    Bu sağ elinle sol kulağı göstermek bile değil...

EK: BTCUSDT ile XU030 vadeli korelasyonu arayanlar da mevcut

Bence dileyen dilediği gibi baksın. Deneyimlesin.
    Sevgiler, selamlar.
    Merhaba üstadım;

Adınızı özellikle vurguladım. Konuya sizin kadar hakim olmasam da grafiklerle derdimi anlatmaya çalıştım. Ben de çok aktif sayılmam. 2-3 aydır kendi başlığıma mesajımı bırakıp kayboluyorum. Artık diğer başlıkları da okumuyorum. Geçen gün de bir program sormak vesilesi ile girdim foruma. Malum topikteki rahatsız olduğunuz konulara şahit oldum. Gerçekten insanda heves bırakmıyorlar. Akıl vermek haddime değil ama meydanı da boş bırakmamak gerekiyor.

Beni cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim.

Saygılar, selamlar…
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Arkadaşlar; Anket açmak istedim ama yeni bir başlık açmam gerekli sanırım.

Onun yerine burayı okuyanların görüşlerini dile getirmesini daha uygun buldum.

Uzun vadeli yatırım yapmak isteseydiniz bugün IHGZT, IZMDC, NIBAS senetlerinden hangisini seçerdiniz?

Teknik Analiz ile tespit edilmiş olması şartıyla kendi seçimlerinizi de yazabilirsiniz.

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •