Sayfa 72/305 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 569 - 576 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1. GARFA nın 6 aylık karı 14.300 milyon gelmiş....sen de yollasan artık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by oyuncu Yazıyı Oku
    6 haziranda

yazmışım...
    aha 27 temmuz bakıyorum foruma yazan sayısı daha da artmış... fiyat da 1,83 olmuş... bu sene değişik bir hareket mi yapacak ne edecek... hayretler içerisindeyim... normalde nisanda mayısta temettüyü almış, şuan 1,30-40 bandında takılıyor olmamız lazımdı

karı arttıramıyor adamlar... kac senedir 25 milyon kar... ben olsam kovardım yöneticilerini... bu ne her sene 25 milyon kar mı olur... enflasyon var memlekette... arkadaş hiç mi taşınmazınız ofisiniz vs yok... yeniden değerleme falan bari uydurun birşey... 35lere 40lara çıkmış olması lazımdı şimdiye... o yüzden tahtanın yüzüne bakan yok...

he işte tek tük ilgi çekiyorsa o da diğerlerine göre ucuz kaldığından... neyse... 2 leri gecelim bari temettüye kadar... seneye ki temettüü de mayısta isteriz arkadaş... böyle saçma şey mi olur eski köye yeni adet geldi bu sene hangi sivrinin fikri ise...
    Bahsettiğiniz 1.30, 1,40 rakamlarında endex 80 binin altındadır. Yine o rakamlarda olurdu ama endex etkisi ile ss gitmek zorunda kaldı.

3. 2.Ç gelse daha net konuşabiliriz...ancak 14 milyon civarı bi kar bekliyorum..yıllık 28-30 civarı kar getirmesi demek fiyatın normalde 3.30-3.50 civarı olması demektir....ben şahsen bu fiyata daha 2 yıl gelmemesini istiyorum...bu fiyatlardan alabildiğim kadar almak istiyorum...sepet baya dolu...daha da doldurmaya devam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Mynet takip sıralamasında müthiş gidiyor

5.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Mynet takip sıralamasında müthiş gidiyor
    bu kadar sığ olan tahta neden gitmiyor o zaman.mynet hikaye oraya bakıp karar vermeyin bence.ytd.

kafama göre döndünya

6.  Alıntı Originally Posted by burcee Yazıyı Oku
    bu kadar sığ olan tahta neden gitmiyor o zaman.mynet hikaye oraya bakıp karar vermeyin bence.ytd.

kafama göre döndünya
    mardinliforms_2017
    3 saat önce
    0 Oy

bu senenin flaş kagıdı CRDFA dır. 1.80 altına sarkmaz grafik hedefi 3.50 geçen hafta yazdım 1.75 te 1.80 cileri yiyecek diye bu defa sıra 1.85 cileri yiyecek agır agır yön yukarı bist düşse bile defansif geri gelmesi zor. zaman daralıyor temettü +bedelsiz bekliyorum. bir sabh açtıgımızda tavanı görecegiz inşlh..

Mynet ten alıntı...gelde alma bu hisseyı...milletin ağzından bal damlıyor[emoji4]

7. Bu hisse tavanda yarim saat kalamaz. Tarihinde boyle bisey yoktur herhalde. Cok beklenti icine girmeyin derim. Sirket yapabilecegi maksimum kari yapiyor. Zaman gecmesi lazim kar artisi icin.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    mardinliforms_2017
    3 saat önce
    0 Oy

bu senenin flaş kagıdı CRDFA dır. 1.80 altına sarkmaz grafik hedefi 3.50 geçen hafta yazdım 1.75 te 1.80 cileri yiyecek diye bu defa sıra 1.85 cileri yiyecek agır agır yön yukarı bist düşse bile defansif geri gelmesi zor. zaman daralıyor temettü +bedelsiz bekliyorum. bir sabh açtıgımızda tavanı görecegiz inşlh..

Mynet ten alıntı...gelde alma bu hisseyı...milletin ağzından bal damlıyor[emoji4]
    sahte mardin olmalı bu gerçeği twit den başka yerde yazmıyor diye biliyorum ..

Sayfa 72/305 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •