Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
Teorik eşleşme 19,90 tl

Bu arkadaşta! sanırım dışardan yorum yapıyor.Hissenin olası fiyat seyrini devamlı olarak veriyor.3-5 Tl ye düşeceğini öngördüğüne göre elinde yoktur diye düşünüyorum.
Bedelli ile ilgili yorumunda T.Spor la karşılaştırıyor.T.Spor yüzde 300 düşmüş. Buda aynı akıbete uğrayabilir de demiyor, 3-5 dediğine göre adeta temenni ediyor.Son derece heyecanlı sabahtan te' ye bakmış ,bakmak yetmemiş birde buraya yazmış.
Ben olsam bu kadar kötü! şirketin adını bile anmam.
Dün o kadar yazdık, yazdıklarımızdan hiç etkilenmemiş ,hiç üstüne almamış.Hedefe kilitlenmiş ,kendini gizleme gereği bile duymuyor .Hadi 3-5 e kilitlendin ,olabilir gelirse alırım dersin bari burda yazma.Ama yazmazsa olmaz! Vahşi kapitalizm! Ne diyelim Allah akıl versin.Allah bunlara fırsat vermesin.
Dün vurguladığımız gibi burası hisse fiyatını 3 e 5 e düşürüp almak isteyenlerle doldu. Bedellinin açıklanması hissenin düşmesini isteyenleri azdırdı bu gün burayı doldurdular..Sürekli patron ve şirketle ilgili olumsuz yorumlar var .Utanma da kalmamış. Yatırımcılar dikkatli olmalı olmak zorunda işleri zor ama buradan etkilenmeden kararlarını verirlerse iyi olur.
Parali elemanlar bir bir damliyor nedense. Sayin Cakir24 kendi cevap hakkini kullanir ama su soruyi size de sormak isterim. Sizin sirketteki poZisyonunuz nedir?

Sonrasinda kendim ne zaman yazmaya baslamisim bedelliden once mi sonra mi? Bedelli kararini alan kim acaba. Ben mi patronunuz mu? Hisseyi 110 lardan buralara dusuren benmiyim yoksa patronunuz mu?