Şu anda bu şirketi övenlerin hepsi ya patrondan nemalanıyor ya da saçmalıyor. İşler iyi gidiyor olsa halka açıklık yüzde 66 olur muydu? Altın hisse bile yok. Bu adam demek ki take over riskini bile umursamıyor. Alırlarsa şirketi de verecek üstüne bir de bedelli açıkladı. En ufak bir açıklama dahi yapmıyor. İşler iyi gitse bu kadar küfür yemeyi bela okunmayı göze alır mı? İntihar edeceğini söyleyen bir sürü insan var Twitter'da. Bir sürü iştirakin var bütün hesapların yoruma kapalı. Üstüne bedelliye gitti bir tane açıklama yapmadı bedelli parasını şurda kullanacağım diye. Hayır böyle bir durumda yurt dışından yatırımcılar bile sana güvenmez. Yurt dışındaki bir firma bir şirketle anlaşacağı zaman ilk baktığı halka açık mı piyasa değeri nedir hisseleri ne durumda bunlara bakar. Şimdi kontrolmatiğin halini gören bir firma bunlarla anlaşma yapar mı sizce? Yani bu adamların hiç mi bunlara kafası basmıyor gerçekten hayret ediyorum. Yatırımcı ayarlamak için hiçbir girişimde bulunmuyor hisse geri alımı yapmıyor. Tek ysptığı bizimle dalga geçmek için emkeli yukarı sürmesi. Şu emkelin çıkışı bile kontr yatırımcısıyla alenen dalga geçme sinirini bozma.
Rezil ötesi bir yönetim rezil ötesi bir planlama. Türkiye'nin en kötü karakterli en kurumsal olmayan firmasının maalesef ki ortağıyız. Bu adamı ve ekibini övmek için ben iyi niyetli hiçbir unsur göremiyorum.