Sayfa 200/241 İlkİlk ... 100150190198199200201202210 ... SonSon
Arama sonucu : 1925 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Kaç ay oldu aylık çubuk aşağıda. Geçen ay açılış 1619 kapanış 1630, bir önceki ay kapanış 1615, bir önce 1707 bir önce 1632 kapanislari yapıldı. Zaten ondan öncesi vecehat. 2023 Ocak kapanışı 1633.. ne söylenebilir ki hicbirsey.
    Bu ay için ise 2 seans kaldı göreceğimiz kapanışa. Şaka mı değil, Petkim. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Aynı zamanda 2 ncı çeyrek defterler kapanmış olacak, platts endeks, makas, kur, petrol, döviz de dahil.
    gecenlerde paylaştığım yüzde 25 lik SOCAR jet yakiti da star finansallarinda görülecek artık star karına dolaylı yoldan petkime ne kadar ne zaman faydası olur bilemiyorum. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif sattığını 16.50 den geri alana kadar uğraşıyor görüntü itibariyle işimiz çok zor bu hırsız soyguncu ile
    Tüm ortaklara sabır diliyorum.
    Herif rahat rahat 16.50 den malları geri almıştır
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aynı zamanda 2 ncı çeyrek defterler kapanmış olacak, platts endeks, makas, kur, petrol, döviz de dahil.
    gecenlerde paylaştığım yüzde 25 lik SOCAR jet yakiti da star finansallarinda görülecek artık star karına dolaylı yoldan petkime ne kadar ne zaman faydası olur bilemiyorum. Ytd
    Ha birde aysonu vadeciler vardı, piyasa yapıcılar muhtemelen bugün son gün olduğu için onları gömmüş olabilirler.
    yıllardır gömüldük birazda onları gömsünler. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif rahat rahat 16.50 den malları geri almıştır
    Herif rahat rahat 16.50 den aldığı kamyon dolusu malları tutuyor, bu iyiye işaret
    Hamdım Piştim Yandım

6. 100 puan daha alırsa endekis 10bin direncine değicek, ha gayret
    Hamdım Piştim Yandım

7. Çok havalı birgün oldu aysonu kapanışı için, tabi Petkim için diğerleri kadar çok havalı değil şimdiye kadar.
    O havasını endeks düşerken balta gibi duruşuyla atmış olabilir. Endeks Petkim e daha önceki duruşu sebepli ekmeği tavuğa bandın say demiş olabilir.
    Ama istenilen yerin üstüne atsakta digerlerinin performansı ayın başında neye evrilecek ve balta gibim duracakmiyiz. Günlükte 1760 haftalikta 1837 direncleri, alttada günlük 1713 ve malum bulutust çizgimiz var.. ytd

8. Biliyorsun ki seni ben ellerin olsun diye sevmedim.. ytd

Sayfa 200/241 İlkİlk ... 100150190198199200201202210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •