Originally Posted by
Oralet_Osman
Mutlak butlan çıkarsa sence Bist coşar mı gömerler mi?
bu soruşturmalar başlayınca hatırlıyorsan bist baya geri çekilmişti ford ise yatay-dip seyri yaptıiı için stabil ve yerinde kaldı eğer ki o dönem ford teperlede olsaydı düşüş için bahane arıyor olsalardı basarlardı düşerdi ama yeterince düştüğü ve dip-yatay hareketi yaptığı için diğer hisselere göre daha satabil kaldı yani olaylar ve yaşananlar hissenin nerde olduğuna v babaların posizyonuna ve nasıl davranacağına bağlı
elbette tutmayabilir ama ben yeterince dip-yatay hareketi yaptığını düşündüğümden mutlak butlan çıksa hatta borsa için daha olumsuz şeyler olsa bile daha stabil kalacağını düşünüyorum gidecek yeri çok az aşağı doğru diye düşünüyorum bana göre tabi asla yatırım tavsiyesi olmayıp kişisel fikrimdir. kİMSE olmaz diyemez ama 72-80 bandına geçmesi momentıumu düşsede biraz zor gibi olumsuz bir durumda aşağı amrjı az en fazla 80 yoklaması gerekir diye düşünüyorum ama tabi kişisel fikrim bu sadece tahminim al sat tut vs tavsiyesi asla değil genel anlamda olumsuz durumalr için fordun aşaı marjı bana göre dar fiyat baya sıkışmaya başmlamış bolingere göre biraz daha bu bantta gelip gşdebilme olasıulığı daha yüksek asıl fikrimi sorarsan son bir aşağı hareketi yapıp yukarı gidecek gibi duruyor adx 17-18 lerde ki bana göre bunun habercisi belki 10 adx lere yol alı ordan ivmelenir bilemiyoruz her türlü biraz zamanı var bir başkası trend başı da diyebilir ona da yormak şu aşamada erken ama takip etmek gerek yakından bana göre yatayda biraz daha oyalanması gerek ytd Gürsel in teknik muazzam o da bir bakarsa güzel olur
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri