Sayfa 680/683 İlkİlk ... 180580630670678679680681682 ... SonSon
Arama sonucu : 5463 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Herkes umudunu kesti hisseden, artık isyan eden bile kalmadı. Kimsenin eli iki kelime yazmaya gitmiyor. Son kap haberi için bile yorum yapılmadı. Allah hepimize sabır versin.

Alıntı Originally Posted by furai Yazıyı Oku
    Herkes umudunu kesti hisseden, artık isyan eden bile kalmadı. Kimsenin eli iki kelime yazmaya gitmiyor. Son kap haberi için bile yorum yapılmadı. Allah hepimize sabır versin.
    Yapay kriz İmamoğlu ve sonrasında yapay savaş İsrail-İran sonrasında borsada pek kimse kalmadı, kalanlar yatırımcı tayfa veya zararda olup vakti bol olan tayfa... Çok kişi döküldü diye tahmin ediyorum. Aslında paylaşabilecek varsa Mart ayından bu yana takas verilerini paylaşsa da baksak son durum nedir? Temmuz ve sonraki aylarda buralar şenlenir. Tahminim bu yönde.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

3. Yeni mahsul parasını başka bir yatırım aracına yatırdım çok şükür durum iyi.

Bu da burda kendi çalsın kendi oynasın.Keyfi bilir.

4. Adam hâla dinazor devrinde.Bu fiyat aralıklarında scalp avcılığı yapamazsın.

5.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Yapay kriz İmamoğlu ve sonrasında yapay savaş İsrail-İran sonrasında borsada pek kimse kalmadı, kalanlar yatırımcı tayfa veya zararda olup vakti bol olan tayfa... Çok kişi döküldü diye tahmin ediyorum. Aslında paylaşabilecek varsa Mart ayından bu yana takas verilerini paylaşsa da baksak son durum nedir? Temmuz ve sonraki aylarda buralar şenlenir. Tahminim bu yönde.
    Hocam hiçbir takip aboneliğim yok.
    Olsa paylaşırdım.Cefaks abi duy sesimizi :)

6. Arkadaşlar paynet satışından milyarlarca lira kasasına koydu 10 milyarlık ticari alacağına karşılık işini garantiye alıp 10 milyarlık fibabank'tan değer yarattı bu şirketin piyasa değeri ortada yani 100 milyon sermayesi var bedava lafı bu şirket için herhalde az kalır.... Bunlar şahsi fikrim yatırım tavsiyesi değildir..

Paynetten gelen para çöpe gitti. Bence bir miktar da şaibe var. Azalan borç miktarı, giren para kadar değil. Yeni kredi çekmek zorunda kaldık filan dediler. Bunlar bir kenara tahta hangi grubun elinde bilemiyorum ama tahtayı yönetenler istemedikçe bu kağıt gitmezzzz.... Pastadaki KY miktarı en son baktıımda %30 %35 civarında idi. Bu oran düşmedikçe bu hisse gitmezzz.... Boşuna umutlanıp da insanları da umutlandırmayın...
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Paynetten gelen para çöpe gitti. Bence bir miktar da şaibe var. Azalan borç miktarı, giren para kadar değil. Yeni kredi çekmek zorunda kaldık filan dediler. Bunlar bir kenara tahta hangi grubun elinde bilemiyorum ama tahtayı yönetenler istemedikçe bu kağıt gitmezzzz.... Pastadaki KY miktarı en son baktıımda %30 %35 civarında idi. Bu oran düşmedikçe bu hisse gitmezzz.... Boşuna umutlanıp da insanları da umutlandırmayın...
    Dolandırıldık desek yeridir yani. Burada güya temel analiz yapanlar yok borç kapanacak, yok 80-100 lira olacak deyip millete verdiler coşkuyu. Ondan sonrada baş dolandırıcı kendini hintlilere peşkeş çekmeye gitti, diğerleri ise kayıplarda. Yeni girecekler benim özellikle son birkaç ay içinde yazdıklarımı, paylaştığım linkleri, şirkete atılan mailleri, şirketin işlerine gelen sorulara verdikleri cevapları, işlerine gelmeyen sorulara cevap dahi vermediklerini muhakkak okusunlar. Sonrasında karar sizlerin...

Sayfa 680/683 İlkİlk ... 180580630670678679680681682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •