Sayfa 148/176 İlkİlk ... 4898138146147148149150158 ... SonSon
Arama sonucu : 1404 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. Bu neyin tartışması görünen köy kılavuz istemez bedellilerden sonra eğer yeterli iş alamaz ise kaynak yaratma adına halka açıklık oranını daha da arttırmak deverye girer mi? yaşayıp göreceğiz... işte bu tam niyet belli etmedir... Dua edin bu olmasın... hedef medef bunlar faso fiso bu saatten sonra..... yurt içi yurt dışı satışları trajik olarak düşmüş

uydu muydu işleri noldu?

ben ömrü hayatımda bu kağıdı 3 şekilde hatırlayacağım hikayenin başına dönersek halka arz olduğunda içimden geçen şey hayatta gördüğüm en olmayacak halka arz şekliydi yani orda bile neyse...

ikinciside sosyal medyada bu hissenin fezaya çıkarılmasıydı

üçüncüsüde orda burda konuşma yaparken ki göz hareketleri beden dili bunları asla unutmam...

bir şirkette işler kesat olabilir hangi şirket zorluk çekmiyor ki çıkış yolu aramak amenna ama bunu yatımcının güvenini sarsarak yapmak sorunu çözmez büyütür, proje yaparsın ikna edersin bankaları yatırmcıları kredi sağlarsın olmadı tahvil ihraç et tabi güvenilirsen bunu yaparsın ve daha başka çözüm yolları iki de bir hisse al sat yapmazsın hem kendi kağındın da...

emkel memkel diyorlar orlara en kadar doğru bilemiyorum normalde kendi asıl işinle meşgul olursun mantıken kendi işin önce gelir brokerlık değil
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. Zaten olay hedef falan degil. Bir diziden replik gelsin o zaman

"Adam dolandirici cikti Riza Baba..."

3.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    Bu neyin tartışması görünen köy kılavuz istemez bedellilerden sonra elindeki tek opsiyon halka açıklık oranını daha da arttırmak kalıyor işte bu tam niyet belli etmedir... Dua edin bu olmasın... hedef medef bunlar faso fiso bu saatten sonra yurt içi yurt dışı satışları trajik olarak düşmüş

uydu muydu işleri noldu?

ben ömrü hayatımda bu kağıdı 3 şekilde hatırlaycağım hikayenin başına dönersek halka arz olduğunda içimden geçen şey hayatta gördüğüm en olmayacak halka arz şekliydi yani orda bile neyse...

ikinciside sosyal medyada bu hissenin fezaya çıkarılmasıydı

üçüncüsüde orda burda konuşma yaparken ki göz hareketleri beden dili bunları asla unutmam...

bir şirkette işelr kesat olabilir hangi şirket zorluk çekmiyor ki çıkış yolu aramak amenna ama bunu yatımcının güvenini sarsarak yapmak sorunu çözmez büyütür
    neymiş bu yatıırmcı güveni ? büyüsün ama para vermesin , bedelli yapmasın bunlar olurkende hisse satmasın
    elinizde hisse var anlıyorum zarardasınız ama sami sizin parayı yemedi şirkette
    yanlış yaptımı elbette yaptı

ama iş bankasıda salakmı saminin konuşmasınamı aldanıda olmayan fabrikaya ortak oldu vs

ortada değerler var

ama güven kaybı olucak bir durumda yok hisse satmış ok ama parayı barda pavyonda yememiş sonuçta

4. o satranç oynayan ROBOTİK kolu da unutamıyorum bunu da ekleyeyim BU DA 4 OLSUN
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. tofaş 2024 1. çeyrekte 2024 için 180-210 bin arası araç üreteceğini açıklamış
    gerçekleşme 140 bin olmuş ana avrat saydırın
    bak güven duyulan şirket
    koç grubu

6. Su an tum Bankalar diken ustundedir. Sizden bizden daha cok dertleniyorlardir. Zaten Bankalarla odemelerle ilgili bir sikinti baslarsa hersey domino tasi gibi yikilir. O yuzden cok hizli nakite ihtiyaci var. Bunu sizinde belirttiginiz gibi cok gec yapti. Hisse satmayacagim deyip arka kapidan hisse satacagina cok oncesinde bedelli yapmasi gerekiyordu.

Bu arada halen fon kullanim raporu gelmedi. Bu olcekteki bir firma icin bu da kabul edilemez bence.

7.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    neymiş bu yatıırmcı güveni ? büyüsün ama para vermesin , bedelli yapmasın bunlar olurkende hisse satmasın
    elinizde hisse var anlıyorum zarardasınız ama sami sizin parayı yemedi şirkette
    yanlış yaptımı elbette yaptı

ama iş bankasıda salakmı saminin konuşmasınamı aldanıda olmayan fabrikaya ortak oldu vs

ortada değerler var

ama güven kaybı olucak bir durumda yok hisse satmış ok ama parayı barda pavyonda yememiş sonuçta
    Ben patronajtan kalan daha halka arzada işkillendiğim rüştünü isbat etmemiş yeni halka arz olan hiçbir hissede değilim ilgili alanlarımı daha önceki mesajalrımda yazdım BAŞLANGICINI BİLDİĞİM iyi ya da kötü biten hikayler her zman ilgimi çeker dizi gibi bölüm bölüm seyrderim

bak kardeşim akbabalık yapmak vardı bu kontr da ama ona bile tennezüzl etmedim. ister fezaya gitsin isterse yerin dibine girsin halka arzı yeni olan, geçmişini bilmediğim rüştünü ispat etmeyen veri analizi yapamayacağım hiçbir şirketle işim olmaz...

bu saatten sonra bu kağıdı kurtaracak tek şey yeniden güven teisis edilmesi patronun brokerlik yapmak yerine proje geliştirip iş kovalmasıdır batarya kısmında dünyanın 1 numarası dikey entegrasyona olan bağlı üretim yapan çin var brokerlıkla uğraşacağına bunlara kafa tyormalı

ben gerçekten ülkemizden bu alanda başarılı şirketler çıksın isterim ibret hikayesi değil başarı hikayesi olsun isterim bunu canı gönülden isterim ama aç gözlü bencil hırsla hareket edenelr yüzünden bu hikayenin yarım kalsın istemem adamın yaptığı şey kendisinden sonra geleceklere iyi örnek olsun bu şirket ülkemizde kendisinden sonra gelecekelr için bir yol açıcı olsun isterim yol tıkayıcı değil anılıyor musun? Aynı yoldan geçecek potansiyeli olan insanalrı hayal kırklığına uğratsın istemem... merakım nerden geliyor zaten söyledim kızgınlığımda hisse sahibi olmaktan gelmediğini anlamışsındır umarım

Not: Tuprs-eregl-thyao-froto-aksa-garan-ulker-petkm-sahol-toaso- sise- kozal- hekts-tavhl-yknbk-halkb-ekgyo-cımsa uzun vade sepetim bir kısmı yokd ebnecek kadar az ağırlığım tuprs-froto-ulker-aksa-thyao

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    tofaş 2024 1. çeyrekte 2024 için 180-210 bin arası araç üreteceğini açıklamış
    gerçekleşme 140 bin olmuş ana avrat saydırın
    bak güven duyulan şirket
    koç grubu
    Tofas da veya baskaca bir Koc grubu sirketinde hisse satmayacagiz diyip de arka kapilardan hisse satildigina sahit olmadim ben. Varsa boyle bir durum ozur dilemesinide bilirim.

Sayfa 148/176 İlkİlk ... 4898138146147148149150158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •