Sayfa 486/499 İlkİlk ... 386436476484485486487488496 ... SonSon
Arama sonucu : 3990 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

İş Bankası, 2,25 milyon TL nominal tutarlı Şişecam pay alımı gerçekleştirdi

26/06/2025 18:26:02

İş Bankası, 2,25 milyon TL nominal tutarlı Şişecam pay alımı gerçekleştirdi.

Banka'dan KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"26.06.2025 tarihinde Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. payları ile ilgili olarak 34,60 - 34,88 TL fiyat aralığından 2.250.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. sermayesindeki paylarımız %52,58 sınırına ulaşmıştır.

Yönetim kontrolüne sahip olduğumuz Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'nin Şirkette sahip olduğu toplam % 0,05 oranındaki paylar da Ortaklığımızın kontrolü altındadır. "

ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com)
    Foreks
    ForInvest
    Metals Market
    Montel News
    ForInvest Twitter

DENİZLİ kapanıyor mu?
    Kapanırsa,
    Arazisi, binası para eder mi?

10 yılda ikinci taşınma..... diye hatırlıyorum...
    Yanlış mı hatırlıyorum.....

Şişecam'ın;
    değer yaratma odaklı stratejik yol haritası kapsamında, faaliyet gösterilen tüm
    bölge ve iş kollarında kaynakların üst düzey verimle kullanılması ve ölçek
    ekonomisinin enerji ve üretim verimliliğinin artırılması suretiyle
    desteklenmesi hedefleri doğrultusunda, Yönetim Kurulu'muzun 27.06.2025 tarihli
    toplantısında, Şişecam Cam Ev Eşyası el imalatı üretim operasyonlarının Denizli
    Fabrikası'ndan Kırklareli Fabrikası'na taşınmasına, Kırklareli Fabrikası'nın
    soğuk tamiri esnasında el imalatı üretimini de besleyecek şekilde yeniden
    tasarlanmasına ve bu süreçle ilgili tüm işlemlerin yerine getirilmesi hususunda
    Genel Müdürlüğümüzün yetkilendirilmesine karar verilmiştir.

Şişecam'ın
    sahip olduğu Cam Ev Eşyası el işçiliği ve otomatik üretim kapasitelerinin
    Kırklareli tesisinde konsolide edilmesi yoluyla entegre üretime geçilmesi,
    nitelikli iş gücü korunurken el imalatı operasyonlarında verimlilik artışı
    sağlanması ve lojistik açıdan Avrupa'ya yaklaşılması yoluyla karlılığımıza
    olumlu katkı sağlanması beklenmektedir.

Konu ile
    ilgili yeni bir gelişme olduğunda ilgili mevzuat çerçevesinde kamuoyuyla
    paylaşılacak olup, ilgili basın bülteni ekte kamuoyunun dikkatine
    sunulmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    DENİZLİ kapanıyor mu?
    Kapanırsa,
    Arazisi, binası para eder mi?

10 yılda ikinci taşınma..... diye hatırlıyorum...
    Yanlış mı hatırlıyorum.....
    Daha önceki taşınma, cam elyaf fabrikasının Soda sanayince Balıkesir’e taşınmasıydı.
    Bu taşınmadada yine aynı şekilde muhtemelen lojistik maliyet avantajı için planlanmıştır. Demiryolu sebepli! Kazan tesisinden soda külü temini demiryolu ile ihracatın kapısına kadar. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Pasabahçedeki kristal işi Denizliye taşınmıştı diye hatırlıyorum.

5. Son süreçte iyi performans gösterdi. Tabi genel durum vecahat.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Aysonunu böyle gösterdin, ayın başını da böyle gösterde endamini görelim. Ytd

7. Bugün yemedi, hayvan terli sanırım.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aysonunu böyle gösterdin, ayın başını da böyle gösterde endamini görelim. Ytd
    Endam var gibi düne göre.. ytd

Sayfa 486/499 İlkİlk ... 386436476484485486487488496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •