Sayfa 694/695 İlkİlk ... 194594644684692693694695 SonSon
Arama sonucu : 5558 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Front running mevzusu zaten hep benim kafamı kurcalıyor. 30 endeks kağıtlarının çoğunda oluyor bu ama galiba FROTO da biraz fazla oluyor gibi, belki de yanılıyorumdur. Aslında yasal olmayan bu yöntem Robotların ve Algoların ödediği yüklü harçlar yüzünden elde ettikleri imtiyaz kapsamında yasal hale sokuluyor.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Şimdi gelelim BİST e. Bankaların önderliğinde 100 endeksin 10 binin üzerine atması için bir engel kalmadı. Pazartesi günü CHP davasının sonucu ne olursa olsun pek etkikenmeyiz, belki aracı kurumlar ve robotlar tarafından kısa vadeli bir volatilite yaratılır kasıtlı olarak. Onlar volatiliteden ekmek yedikleri için bunu normal karşılamak lazım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. BİST in yükselmesi için konjonktür gayet müsait. Lokomotif borsa olan ABD borsası yeni zirve yaptı. TR CDS risk primi için önemli olan UST10Y ABD 10 yıllık tahvillerin getirisi %4.90 dan %4 20 ye indi. Petrol fiyatları tekrar 65 dolara geriledi. Enflasyon kontrol altında. TCMB faizleri artık kallavi şekilde indirecek. Bu şartlar altında BİST in yönünü yukarıya çevirmesi gerekiyor tabii özel banka hisseleri önderliğinde.

4. FROTO nun endeks ile korelasyonu ve betası nedir acaba?

Yine FROTO nun VİOP bağlamında deltası ve deltadaki değişimi simgeleyen gaması nedir acaba?

Okumuş abilerimden yardım rica ediyorum. 😊

5. Eurusd 1.17, uretim verileri peak, eurtry 50 ye dayandı, nakit akisi en ezik dönem 1q da bile ultrapozitif, herkesi bir ilizyonda hipnozda hapsedersin de gerçek değer peşinde koşanları manipüle edemezsin ey fiyat, grafik, eliot, macd vs....

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    24 Temmuzda 350 baz puanı indirim olacak diyor İşbankası genel müdürü Hakan.
    Bu sizin devamlı beceriksizliklerini hatırlatıp, yerden yere vurduğunuz İş Bankası yöneticisi mi?
    O konularda kararı kim verir biliyorsunuz hocam,
    Kağıda yazar, zarfa koyar, eline tutuşturup yollarlar.

7.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Bu sizin devamlı beceriksizliklerini hatırlatıp, yerden yere vurduğunuz İş Bankası yöneticisi mi?
    TH ye bakma sen koskoca İş bankasına 2 mlr dolara mı 1 mlr dolara mı ne çöküyordu bir ara Nasıl sevsin Hakanımı. Bence kendisi düzen adamı değil dikkate almak lazım kendisini.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by yelpaze Yazıyı Oku
    Hocam dediğin doğru ama öte yandan Hakancım da TR nin en büyük özel bankasının genel müdürü ki GM olduğu de facto holding yapısında 136 şirketi barındırıyor. Ülkenin omurgası neredeyse. Ha beceriksiz mi beceriksiz, o ayrı. Yazılım mühendisinden banka/holding genel müdürü yaparsan olacağı budur.

Sayfa 694/695 İlkİlk ... 194594644684692693694695 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •