Büyüklerimiz eskiden mal çoşkuda verilir derdi, versek geri alabilirmiyiz acaba.
Piyasaya en büyük tüyoyu geçen hafta Hakan Aran verdi. Is grubunun ara verdiği geri alımlara da başlaması + sı oldu.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
herkes gelemeyecek kalbi ile götü yer değiştirmiş adamlar olmayacak bol teknik temel analizli site kur ben ve benim takipçilerim orada olucak kendi adıma , buradan telegramlara ve twetere gidenler sağ olsun hep davet ettiler teknik olarak paylaşımlar yapmam için kabul etmedim ama artık yeni değişimler olmalı topiğin durumunu görüyorsun kendi bildiğimiz konularda zenginleştirmeye kalkıyoruz 2 kişi tartışıyoruz 3. kişi devreye giriyor ortaya yazıyorum diye laf sallıyor bizde anlıyacağı dilde yazınca bize ceza ona birşey yok usta neden burada mücadele vereyimki beni takip eden veya burada paylaşımlar yapıyoruz diye giren insanlar var benim cebime birşey mi giriyor yok ama site buranın sayısını değerlendiriyor ama adaletsiz bir ceza durumu oluyor buda beni bıktırdı açıkçası topiğin durumu ortada birşey yazmaya gerek yok buyursun yazsınlar açarsan site özelden paylaş ara ara girer bakarım.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
o da alım fırsatı olur. şuan ki hikaye düşen enflasyon ve düşen faizler. asgari ücrete falan zam olmayacak gibi duruyor. Aylık enflasyonu 1,5 ve altına getirip kuru da aylık %2 arttırabilirlerse sanayici 3-4 ay sonra nefes alır. yoksa sanayi tarafında tüm şirketler adam çıkartıyor.
ücretli kesim 1,5 luk enflasyonu hissetmeyecek tabi ki.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Sayın Bulut beni yanlış anlama senin o tartışmalara girmen çok gereksizdi. Bazen nabız yüksek benim de tartışmalarım oluyor ama insanların çoğu kimin haklı olup olmadığına bile bakmıyor. İnsanlar tartışmalardan bıkmış durumda. Sen çizginde kalmalısın bence tartışmalar senin için gereksiz. Umarım yazımı yanlış anlamazsın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu hafta herkes Karaduman için bir şey yazsın. Sırayla yazın ama.
Yer İmleri