neyse sindoma sen kendi grafiğini anlatmadın..özelden mesaj da gitmiyor..özelden neden yazmıyorsun diyecektim..
ve sen grafiği bu şekilde yorumluyorsan -ki anladım ben işaretlerden- bizim vatandaş ne bok yesin..
neyse sindoma sen kendi grafiğini anlatmadın..özelden mesaj da gitmiyor..özelden neden yazmıyorsun diyecektim..
ve sen grafiği bu şekilde yorumluyorsan -ki anladım ben işaretlerden- bizim vatandaş ne bok yesin..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
bu formda anlatacağım grafiği idrak edecek birkaç kişi anca çıkar..
onlar da yazmaz, uyanıklar çünkü..
ama kısaca şöyle yazacam..orta ayarda..
sindoma dayı attığın grafiğe bakacaz şindi..
grafik okumasını bilen adam baktığında aradaki farkı görür sen göremezsin çünkü rakamlarına şartlanmışın .
hala diyorsunki macd dibi görmedi tl bazlı ama dolar bazlı dibe yakın rsı aynı sen yine başlayacan borsayada yabancımı var dolar bazlı bakalım diyeceksin sonuç olarak anlamyacak kendi doğrularını anlatmak için gelen geçenle burada tartışıcaksın benim grafımla madem indikatörleri takip ediyorsun kendi grafını üstlü altlı bakarsan ben dalgayı 1. vagonda yakalarken sen ya 2.yada 3 . vagonda yakalaycaksın ben gideceğim yere kadar maliyetten dolayı rahat gidicem ama sen hep diken üzerinde olacaksın belki mal bile alamaycaksın dönüşte buda burada kalsın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sildim
Gören görmüştür, görmeyenede yapacak bir şey yok
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri