meydanýmýzý okuduk..cevap gelmezse madara oldunuz..
meydanýmýzý okuduk..cevap gelmezse madara oldunuz..
Karaduman benim boþ iþlerle uðraþacak vaktim yok iþlem mi yapýyorum buraya yazýyorsam ekstreyi saplarým götüm baþým oynamaz burasý çocuk parký deðil iþim bu bu iþide para çevirmek için graflarla , güncel global ve kendi yaþadýðým ülkeyi takip ederek her anlamda analiz etmeye çalýþarak yaparým senin yazdýklarýnýn BOÞ olduðunu topik kabul etti bende goy goyla zaman zaman anlatmaya çalýþtým anlamýyorsun madem çarpýþmak istiyorsun koy iddia koy grafiðini buyur bekliyorum at grafýný
Oda gittibahçede biraz düþünsün gelir.
bu milletteki duygular ne olduysa ben ekonomisttim hikayesinden sonra oldu.
yap analizini çýk kenara .
Sindoma53 sana bu topicte katýldýðým en önemli nokta misal adam tahtacý 5 tahtasý var hadi birini yaptý zor ama 2. cisini de yaptý diðer 3 ü beklemek zorunda para yok diðerleri için ne yapmasý lazým ya el altýndan para bulacak bence % 50 den aþaðý maliyeti olmaz ya da kredi bulacak bu adam þimdilik bu þartlarda bana göre mümkün deðil 5 ini de yapamaz. Yapmaya kalkarsa bir yerde altýna yapar.
Bu iþler olurken yatýrýmcýlarýn geneli için konuþuyorum sen esas gidecek tahtayý deðil de görev icabý yukarý zýplatýlan tahtada kalýrsan geçmiþ olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
zararý olanlar bekleyecek, kendi iradesiyle almýþ..mandracý gibi kýçýný tutarak geziyor þimdi..
önceden kýçý tavandaydý..
1 yýl önce halbuki biz tepeden sattýk malý..
nerdeyse 10 ay oldu yazdýk burda..1 kez bile aðýz deðiþtirmedim..
siz burda extre paylaþsanýz ne olur paylaþmasýnýz ne olur..
var mý bana faydasý..
sizin burda yazdýðýnýzýn hepsini toplasanýz benim 2 paylaþým kadar deðeri yok..anlayana.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri