-
yani özetlersek acaip bi karışık durum kimse bir şey anlamadı.kendileri biliyor sadece.önce iştirak satacaklardı yunanistandaki galiba göya daha rantabıl hale gelecekti holding hafta sonu bir anda kimya ve port kısmı satışı gündeme geldi yani sanki holdingin içini boşaltıyorlar gibler.enteresan yakından izlenmeli dicezde istediğin kadar izle aauhuhauhaua polisan garipsan çuvalsan falan olacak gibi .para girişi olacak da o paraları yedirmezler kademe yıllar içinde mafişleme olacaktır.bakın örnek gsdho .böyle çok var aslında .kurumsallar bile yapıyor.olan k.y ya .endeks % 5 ralli uçuşta polisan çöküşte yeni gelenin de pek hayırılı bir şey yapmayacağı ortada ki iştirak satışının holdingi miniksan yapacağı ortada paralar mafiş leme .yazık oldu polisancı k.y kardeşlerime zamanında devamlı söylemiştk dikkat edin .yok çocukkken beş yaşıındadım işte bi anda sanayicilik düşündüm yaptım falan filan elin ceo su gelir geçen dönemşlerde oldyuğu gibi vurkaç yapar gider falan .bunlarda k.y dan çıkarırlar.enteresan olan polişsan ürün gamının güvenirliliğiğini böylemi sağlayacaklar zamanında dyo böyle yaptı ne oldu silindi gitti.ülkenin ne kıymetli boya sanayiyidi. borsa oyunları güvensizli khalı soğuttular bunlarda böyle güven en iyi pazarlamadır oda borsadadır.k.y kardeşlerime şimdiden geçmiş olsun .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri