Sayfa 157/165 İlkİlk ... 57107147155156157158159 ... SonSon
Arama sonucu : 1315 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Okudugunu da anlamamissin ya da kasti yapiyorsun. Kasti uaptigin cok bellide neyse.

Kap ta KMT ile ilgili ne diyor. Net tutar diyor. Finansman sozlesmesi diyor. Net ne demek? Netten kasti ne demek?

27.12.2024 tarihinde yapilan satistan sirkete borc vermemis. Bununla ilgili kap yok. Bak salaga anlatir gibi yaziyorum. Kapis?
    bebeğim toplam verdiği para 195 kmt son ikisi hadi birlikte işlem yapalım 47 milyon usd kmt üzerinden satıldı
    195-47=148 milyon usd hırsız saminin şirkete net koyduğu para
    kalan 48 şirkete koymuş ama faizli faizin şartı vs belli değil
    oda şirkette

pavyonda yememiş

utanma varmı ? aradığınız utanmaya ulaşılamıyor

27.12.2024 tarihinde, Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş. payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul’da yerli ve yabancı kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 37,75 TL fiyatından toplam 12.000.000 TL nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. sermayesindeki paylarım 27/12/2024 tarihi itibariyle %25,08 sınırına ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Yapılan pay satış işlemlerinden elde edilen gelir, Şirketimizin teknoloji odaklı yatırımlarına özkaynak ve finansman sağlanması amacıyla Kontrolmatik' e sıfır faizle (faizsiz) TL olarak borç verilecektir.

yalancı yalancı

sizin gibi karakterler sabit tuutuğu takım (tüm gs tenzih edierim) karakter göstergeleri yüzsüzlük pişkinlik hep aynı özür dilemez yüzsüzlük had safhada yalan olduğunu bile bile rezil olduğuna bakmadan hiç bişey olmamış gibi yazmaya devam eder onlar için normal durum çünkü

bu tiplerin yaşı boyu göz rengi farklı ama karakterleri hep aynı

2.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    bebeğim toplam verdiği para 195 kmt son ikisi hadi birlikte işlem yapalım 47 milyon usd kmt üzerinden satıldı
    195-47=148 milyon usd hırsız saminin şirkete net koyduğu para
    kalan 48 şirkete koymuş ama faizli faizin şartı vs belli değil
    oda şirkette

pavyonda yememiş

utanma varmı ? aradığınız utanmaya ulaşılamıyor

27.12.2024 tarihinde, Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş. payları ile ilgili olarak Borsa İstanbul’da yerli ve yabancı kurumsal yatırımcılara özel emir yöntemiyle 37,75 TL fiyatından toplam 12.000.000 TL nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş. sermayesindeki paylarım 27/12/2024 tarihi itibariyle %25,08 sınırına ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Yapılan pay satış işlemlerinden elde edilen gelir, Şirketimizin teknoloji odaklı yatırımlarına özkaynak ve finansman sağlanması amacıyla Kontrolmatik' e sıfır faizle (faizsiz) TL olarak borç verilecektir.

yalancı yalancı
    Hata yaptiysak ozur dilemesinide biliriz. Ama KMT satisindan ne kadar koydugu belli degil?

Bir onceki mesajimda da zaten ozrumu diledim

3.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Hata yaptiysak ozur dilemesinide biliriz. Ama KMT satisindan ne kadar koydugu belli degil?
    mail at aq mail at sor

benim hissem yok ben bedelli yada yeni yatımı bekleyeceğim engeçte sene sonu hissedar olmuş olurum

burdaki enerjinin 100 de birini ver ve 1 mail at

benim için 50 saniye tel açıp sorarım

burda bukadar yalan yanlış yazacağına kendini mevzulara şartlandıracağına sorsana

sana balık tutmayı öğretiyorum inat ediyrosun

4. Ben kendi ufak lotum icin soru sormam. Sormak isteyenler sorabilir tabii ki.

5. patronu çılgınca savunanlar bile hissenin yükselemeyeceğine inanmış durumda, kerizmanı hisseyi pazarlama yöntemleri artık işe yaramıyor.

6. kontr hissesi olan var olmayan var.

suriye de bile artık depolamalı ... siz de fulleyin son kontrları devir depolama devri..

Suriye Resmi Haber Ajansındaki (SANA) habere göre, Suriye Elektrik İletim ve Dağıtım Kurumu ile ABD'li şirket 20 Solar Energy LLC arasında iki güneş enerjisi santrali inşa edilmesine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

Mutabakata göre, ilk santral batarya sistemi olmaksızın 100 megavat kapasiteyle kurulacak. İkinci santral ise enerji depolama bataryalarıyla birlikte 100 megavat kapasiteye sahip olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    kontr hissesi olan var olmayan var.

suriye de bile artık depolamalı ... siz de fulleyin son kontrları devir depolama devri..

Suriye Resmi Haber Ajansındaki (SANA) habere göre, Suriye Elektrik İletim ve Dağıtım Kurumu ile ABD'li şirket 20 Solar Energy LLC arasında iki güneş enerjisi santrali inşa edilmesine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

Mutabakata göre, ilk santral batarya sistemi olmaksızın 100 megavat kapasiteyle kurulacak. İkinci santral ise enerji depolama bataryalarıyla birlikte 100 megavat kapasiteye sahip olacak.
    şu yaptığın gerçekten ahlaki değil. Vebal alıyorsun. Üstüne üstlük suç. Hisse alınmasına dair onlarca telkin yaptın 2 sene içinde 200-300 olacak dedin. Spknın yazılı görsel veya sosyal medya üzerinde suç olarak addettiği fiillerin hepsini sürekli olarak işliyorsun. Hadi spkyı geçtim halka açıklığı yüzde 70i bulmuş üstüne bedelli açıklamış bir firmayı millete satmaya çalışarak çok büyük günaha giriyorsun. Dün bir kişi intihar etti insanların yuvası dağıldı ilişkileri bozuldu. Sen hala halay çeker moddasın.

8.  Alıntı Originally Posted by isbara_alp Yazıyı Oku
    şu yaptığın gerçekten ahlaki değil. Vebal alıyorsun. Üstüne üstlük suç. Hisse alınmasına dair onlarca telkin yaptın 2 sene içinde 200-300 olacak dedin. Spknın yazılı görsel veya sosyal medya üzerinde suç olarak addettiği fiillerin hepsini sürekli olarak işliyorsun. Hadi spkyı geçtim halka açıklığı yüzde 70i bulmuş üstüne bedelli açıklamış bir firmayı millete satmaya çalışarak çok büyük günaha giriyorsun. Dün bir kişi intihar etti insanların yuvası dağıldı ilişkileri bozuldu. Sen hala halay çeker moddasın.
    bodrum da lahmacun fiyatı 2215 tl benim hissem de 300 tl beğenmiyorsan alma.. serbest piyasa...hangi akıllı ucuza satar ki ?

Sayfa 157/165 İlkİlk ... 57107147155156157158159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •