Sayfa 205/205 İlkİlk ... 105155195203204205
Arama sonucu : 1638 madde; 1,633 - 1,638 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Bu hissede ky çok az ...ne malı alacaktı artık savaş büyükler arasında olmalı kılıçlar çekilmeli bizim üç beş lota mı ihtiyaçları var....Bu hisse hiç bilinen bir hisse değil kıyıda köşede çoğu yatırımcının bilmediği bir hisse...Bu şekilde baskı baskı olduğu sürece kim gelir...Hareket olmayan hisseye kimse gelmez...link hissemi pkart için sattım link yukarı pkart aşağı gitti....
    Aynen öyle hiç kimse gelmez bu vaziyette niye gelsin 4 yıl önce almamış olsam kesinlikle bu hisse senedine girmezdim gelenin de elinde çok uzun süre tutma imkanı yok buna etrafımdaki insanlardan şahidim insanlar elinde olmadığı halde bu tahtayı izlemeye tahammül edemiyorlar zaten onun için bu kadar rahat hareket ediyor taklacı ben Allah'a nasip kısmet ederse sağlığımız yerinde olursa işin sonunu göreceğim inşaallah onun için zaman mefhumunu kaldırdım

2. İzmir fırça hissesi 175 tl trend devam ederse 600 tl ler hedef olabilir....Bilançoya bakıyorsun sermayeye bakıyorsun ortada en ufak olumlu birşey yok ama piyasa değeri 390 milyon ciro ile 10 milyar.....Birde pkarta bakıyorsun herşey var teknoloji şirketi kaliteli bir firma ama hisse yerlerde...Bizim borsamızı anlamak mantık yürütmek o kadar zor ki neye göre hisse alacağız anlamak güç...
    Son düzenleme : XTrader+; 28-06-2025 saat: 17:13.

3. endeks 9.948,51 pkart 63.40 tl günü kapattı.... endeks zirveye % 13 uzaklıkta pkart % 100 uzaklıkta...umarım pkart ilerleyen günlerde güzel bir tepki verir çok geride kaldı...

4.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    endeks 9.948,51 pkart 63.40 tl günü kapattı.... endeks zirveye % 13 uzaklıkta pkart % 100 uzaklıkta...umarım pkart ilerleyen günlerde güzel bir tepki verir çok geride kaldı...
    Sayın rex güzel dileklerine amin demekle birlikte maalesef' ki teknoloji endexi ay'a çıkmasıyla gördükki bunun endexle de hiçbir işi yok taklacı ne zaman isterse seve seve isteyecek zamanına bakacaz hepimiz şahit oluruz inşaallah

5. Hisse sahipsiz çok geride kaldık el atan yok..

6. Hissede kimse kalmadı bendede dayanacak güç kalmadı.. Bu gidişle dökülmesek iyi... Pkartın yeri burası değil ama baskılanıyor..

Sayfa 205/205 İlkİlk ... 105155195203204205

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •