Sayfa 796/842 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806 ... SonSon
Arama sonucu : 6736 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1 ağustosa kadar ralli sonra çıkarım diyorsun yani sonra siz naparsanız yapın, malda yalan mülkte yalan, al birazda sen oyalan der gibi bişii sezdim
    Onu bilemem de abi, bilsem hissemde haftalardır zararda beklemezdim ki 4 bin liramla yeni kâra geçtim -inan abi, portföyüm 4 bin lira- yalnız BİST 100'ün çıkılırsa 10 bin üstüne yerleşip yerleşemeyeceğini izleyeceğim... Benim 96 Vectra'ya, 12 senedir binerim, evin önünde bir araba çarpmış. Bereket, araç tamponu sıyırıp yön değiştirmiş, yoksa duvara toslayacak ve belki de ölümlü bir kaza olacakmış. İndim aşağı. Polisler gelmiş. Kaza yapan bir bayan sürücü. "Kusura bakmayın, dönemeci alamadım." dedi. "Abla, dedim, size bir şey olmasın." Dün kadının eşi aradı. Tanıdığı bir kaportacı varmış. Arabayı ona götürüp yaptırmamı istedi. Bugün kaportacıda geçecek günüm. Halbuki hiç hesapta yoktu bütün bunlar. Hayat böyle işte... Günaydın herkese, bol kazançlar...
    Son düzenleme : TEK; 01-07-2025 saat: 07:15.

2. Eski başkan Tunç Soyer de gözaltında

https://x.com/ntv/status/1939900695030677909

Sıradan bir insan

3.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Türkiye de kayyum atanması gereken tek belediye izmir belediyesidir
     Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Eski başkan Tunç Soyer de gözaltında

https://x.com/ntv/status/1939900695030677909

Doğru hareket
    Bu hain kel İzmiri mahvetti

4. Gunaydin cemaat bol kazanclar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. ABD Başkanı Donald Trump, milyarder iş insanı Musk'a yüklendi

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikalı milyarder iş insanı ve Tesla ile SpaceX'in sahibi Elon Musk'ın, devlet desteği olmadan Güney Afrika'ya geri dönmek zorunda kalacağını savundu.

Trump, Truth Social hesabından yaptığı paylaşımda, kısa süre önce anlaşmazlık yaşadığı Musk'a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Musk'ın, elektrikli araçlara ilişkin görüşlerini göreve gelmeden önce bildiğini ancak yine de onu desteklediğini belirten Trump, "Elektrikli araçlarda bir sorun yok ancak kimse almak için zorlanmamalı." ifadesini kullandı.

Devlet teşviki konusunda Musk'a yüklenen Trump, "Devlet teşvikleri olmasaydı Elon muhtemelen dükkanı kapatıp Güney Afrika'daki evine geri dönerdi." ifadesine yer verdi.

Musk'ın sahip olduğu şirketlerin elektrikli araç üretiminin yanı sıra roket ve uydu fırlatma faaliyetlerinin son bulması halinde ülkenin bir "servet" kazanacağını iddia eden Trump, şunları kaydetti:

"Belki de (Hükümet Verimlilik Departmanı) DOGE'nin buna bir göz atması gerekiyordur."

Trump 12 Haziran'da California'nın 2035 yılına kadar benzinli araçları kademeli olarak kaldırma yönündeki düzenlemesini bloke eden bir karara imza atmıştı.

- Trump ile Musk arasındaki tartışma

ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'daki görevinden ayrılan ve Kongre'nin gündemindeki vergi kesintisi tasarısına yönelik sert eleştiriler yapan iş insanı Musk'ın açıklamalarından büyük hayal kırıklığı duyduğunu belirtmişti.

Trump, "Elon ile çok iyi bir ilişkimiz vardı ancak artık bu ilişkinin iyi gidip gitmediğini bilmiyorum. Elon'dan dolayı büyük hayal kırıklığına uğradım, halbuki ona çok yardım ettim." ifadelerini kullanmıştı.

Donald Trump'ın açıklamalarına X hesabından karşılık veren Musk ise "Ben olmasaydım Trump seçimi kaybederdi. Demokratlar, Temsilciler Meclisini kontrol ederdi ve Cumhuriyetçiler Senato'da 51-49 çoğunluğa sahip olurdu." yorumunu yapmıştı.

Trump'ın daha önceki hazine borç yüküyle ilgili X paylaşımlarına da atıf yapan Elon Musk, "Bu adam bugün nerede?" ve "Büyük Çirkin Yasa, bütçe açığını 2,5 trilyon dolar daha artıracak!" ifadelerine yer vermişti.

Musk ayrıca, kamuoyunda Epstein dosyaları olarak bilinen ve kız çocuklarına cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamalarıyla yargılanırken hapiste ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyalarda ABD Başkanı Trump'ın adının da yer aldığını iddia etmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçimlerden önce Kılıçtaroğlu SGK yi batırmış diye meydan inlete. Akp kılıçtaroğlununnu evliya ilan edecek tilki vaaz veriyor
    Seni de bir şekilde güzel bir şey bulup kandıracaz güzel kardeşim hiç kanmıyorsun. KCHOl de geçen sene zarar etti. Formsuz muş o yıllar.

Trump ın seçim zamanı verdiği demeçlerin alayı Elon Musk a ters demeçlerdi. Adama deli falan diyoruz ama bana göre amaca giden yolda sanırım muskı bile kandırdı ve kullandı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. https://x.com/superhaber/status/1939928308864418045

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Doğru hareket
    Bu hain kel İzmiri mahvetti
    Sıradan bir insan

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Seni de bir şekilde güzel bir şey bulup kandıracaz güzel kardeşim hiç kanmıyorsun. KCHOl de geçen sene zarar etti. Formsuz muş o yıllar.

Trump ın seçim zamanı verdiği demeçlerin alayı Elon Musk a ters demeçlerdi. Adama deli falan diyoruz ama bana göre amaca giden yolda sanırım muskı bile kandırdı ve kullandı.
    Ben dün s1 e geçtim aşağıdan bugün kardayım

Sayfa 796/842 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •