Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Tamam gerçek olabilir de biraz hitapların vs düzelsin.
Bu kadar yıl oturdun kalktın millete eşek muamelesi yapıyorsun.
Sen maaşlı çalışan adamsın.Veyahut da zenginler listesindesin fark etmez.
Üslubun kötü.
Eleştirdiğimiz yer orası.
Makama paraya bu kadar tamah etme.
Bak sana bir anımı anlatayım dinle.
Çocukken bizim imalat için malzeme aldığımız bir firma vardı.Adam İzmir in sayılı zenginlerinden klasik arabası kullanır jilet gibi gezerdi.Pederin yaşça büyüğü olduğu için biz de çocuğuz yanlarında iş öğreniyoruz mal nasıl alınır nasıl faturalanır vs soğuk sıcak işte eziyor peder bizi tatil zamanları.
Neyse ben etrafta dolaşıyorum yaşım 10 11. adam geldi şoförü açtı kapısını herkes vaziyetine çeki düzen verdi derken bir ustabaşı makinayla uğraşıyor yağ içinde üstü başı kaldı bu özel ısmarlama elbisesinin kirlenmesine bakmadan ustanın elinden aleti edavatı aldı haldır haldır yardım etmeye başladı.Afadersin sümüğü aktı adamın yanında oğluna döndü sil ulan sümüğümü emek teri bu dedi.Ceket takım mendilini çıkardı oğlu bir güzel babasını sildi yüzünü işçiler ustalar adamı hayranlıkla izledi.
Bu benim hafızama kazınmış hala unutmam.
Rahmetli oldu ben üniversitedeyken.
Yine çocukken bugünkü büyük holdinglerin yeğeni gece 12 de kendi hususi arabasıyla küçük atölyede çalışanları eve bırakırdı gitmeden önce bize uğrar çay içerdi pederle muhabbeti severdi.
Ağabeyim hala görüşüyor benim pek iletişimim yok.
Bu adamlar sanayici emekten para kazanmış tipler.
Sen paradan para kazanmış yönetmiş olabilirsin zaten ford un başlığında kalitesiz adam yoktur AMA o üslup var ya o üslup yaş ve eğitimle kazanılmıyor parayla hiç kazanılmıyor.
Senin profosyonel yönettiğin fon yıllık ortalamalarını ben geçmişimdir öyle tahmin ediyorum.
ayrıntı finans da bilmem.
Ama burda kimseye caka satmak için bulunmuyoruz.
Demem o ki al bu kıssadan hisseleri koy cebine.
Hayatta paradan haklı cıkmaktan daha iyi bir şey varsa o da nezakettir.
Nezaketini kaybetme para her türlü kazanılır.
Gözünü kapadın mı her şey de geride kalır.
Ytd
ben de bu sürprizzzz çıkışı
ABD-TR ilişkisine yoruyorum.
bi yerde yazılmıştı : f35 için TR hala bir şekilde masada olacak diye...
eğer üç vakte kadar f35 için bi haber gelirse bunu ilişkiler anlamında pozitif algılayıp da almaya başlamışlar denebilir.
iç yüzünü bilemeyiz tabi hep varsayım tahmin.
bakalım. endeks önden koşup haberler arkadan mı gelecek yine......
ford için iyi bir bilanço bekliyorum EUR kurundan ötürü.. görecez.....
Sıradan bir insan
Yer İmleri