Sayfa 350/359 İlkİlk ... 250300340348349350351352 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

yarin....

DEVLET BAHCELI dese ki.....erken secim.....hersey degisir....

emme bunuda....

herkesten once.....

ben anlarim....ve DERHAL ADAPTE olurum....

CHP intihar etti.....hersey degisti.....agziyla kus tutsa....FARKETMEZ ARTIK....KOLTUK SEVDASI GORULDU.....buna hizla ADAPTE OLDUM.....belirsislik bitti....SIGORTA SHORTA GEREK KALMADI DIYE....borsa acilmadan 5 saat once buraya mesaj biraktim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    AYU RALLY si.....uc asamalidir......

1.....yuzde 20 cikar....ve yataylasir yukari egilimli......HERGUN....bir onceki gunun en dusugunun altina inmez....

bakalim.....9000 yuvarlak dip....yuzde 20 cikis....1800 eder....10 800 yuzde 20 cikis ilk dalga....buradan 11 200 e gidis....gidim gidim...

2.....ikinci dalga yuzde 20 cikis.....10 800 den....13 000 e.....

3.....duzeltme....FIBO 62 ye....cikis 4000....yuzde 62...10 500 eder....

bundan sonrasini ileride yazarim....
    buna yogunlasalim....MAL ALMA ISINI BITIRDIM....ONUMUZE BAKALIM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BANKALAR DERKEN.....

BEN portfoyumde iki banka tutarim hep....herkes bilir....AKKIZ VE AMIRAL....8 SEKTOREL KAART....5 spekulatif kaart....

ikisi haric hepsini aldim.....NOHUT tonla kaart grafi asti.....sec sec al dedik....

BORSACI VE REALITELERI....

1....TURKIYEDE en erken yapilacak secim.....2028 de....3 yil sonra....biz 5 yil ucun MALA GIRDIK....Bu 5 yilin ilk 3 yili bu hukumetle......SORU SU....biz manyakmiyiz ki MALA GIRDIK....

2.....DUNYADA TRUMP diye biri var....dunyayi yonetiyor.....ve adam tam bir SOYGUNCU....vawww....dunyada bize....SIZ MANYAKMISINIZ ....niye mala girdiniz diyor....

o zaman....

SORU SU.....BIZ MANYAKM

IYIZ.....

eger cugap.....yaw gercekten....BIZ MANYAGIZ ISE.....

cozum ne....her manyagin bir tedavisi vardir....

bizim TEDAVIMIZ VAR MI......
    bundan sonraki yazilarimin konusu belli.....BIZ MANYAKMIYIZ.....
    REALITY-2.....BORSACI VE MUHALEFET PARTISI....CHP....

Bu parti....bundan 3 yil sonra yapilacak secimlerde.....kim cumhurbaskani olacak kavgasina tutustu....KOLTUK KAVGASI BU....kissisel IKBAL....

bu kavgada....EKREM IMAMOGLUNU sildiler.....ortada MANSUR YAVAS ve ozgur ozel KALDI....onlarda biribirine girecek....bu belli....

oyleyse.....

BIZ MANYAGIZ....bu kesin....MALA GIRDIK.
    SUANDA....kardamiyiz.....heee kardayiz.....borsada cikiyor....

oyleyse.....

BIZ MANYAK DEGILIZ.....

CUSSSSS.....

aklim karisti.....aklimi ikiyim....irahat durmuyor.
    ey aklim.....YA GEOPOLITIK.....kurcala orayi....

1....DEVLET BAHCELI.....kurt acilimini yapti....herkesin akli uctu....akillarina mukayyet olamadilar....

2....DEVLET BAHCELI.....ALEVI acilimini baslatti.....haklar ve hukuklari saglanacak diye ugrasiyor....

anali......

BUYUK BIR GEOPOLITIK DONUSUME HAZIRLANIYOR ULKEM.....

bu donusum.....KAARTLARI 100 KAT CIKARIR MI.....

cussssss.....

aklim karisti.....aklimi ikiyim....IRAHAT DURMUYOR.
    bunlar birarada dursun.....yazilarimda bunlari kullanacagim.....

5. Artık rahatla 9000 den aldıklarımızı taşırız

Eline sağlık emmi

SEVGILERIMLE.....degerli okuyucularim.....

7. Sn.kuzu emmi, ayı rallisi beklentisine geçiş yapmışsınız, hayırlısı olsun..
    herkesin kaçırdığı ve konuya girmekten bile etina ettiği durum var hatırlatayım onu..
    bizim borsadaki şirketlerin 2 meselesi var;
    1.si 5 yılda 50-100 kat çıkan hisseler olması ve ardından düzeltmenin bu ölçüde çıkış için yetersiz olması ( AYLIK GÖSTERGELER BUNU SÖYLER )
    2. si AKP nin tekrar iktidar olamayacak kadar oylarının düşmesi..

sadece bu iki madde bile özellikle yerli yatırımcıyı borsaya girmek için korkutmakta..bu korku devam da edecek..
    çünkü biliyorki şuan bile seçim olsa herşey değişecek..
    bir kesim de bekliyorki bunları unutsun herkes, yani 22 yıllık düzenin biteceğini bile bile borsada ralli başlasın..
    nasıl olacak yatırımcı girmeden..nereye kadar sürebilecek hırsız çoban borsayı..
    eğer yukarı ralli başlarsa 22 YILIN DÜZENİ YIKILACAĞI HALDE BU RALLİ İLK OLACAK..şahsen ben 8500 ler aşşağı kırılmadan 1 lot bile almamaya devam edecem..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

8. hani kuzu emmi dediniz ya, chp kendini bitirdi o halde ralli burdan başlar..
    halbuki chp ye bu operasyonlarla akp nin bittiğini ilan ettiler..
    bence asıl uyanış bu olacak..önceden herkes biliyordu ama şimdi ilan edildi..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Sayfa 350/359 İlkİlk ... 250300340348349350351352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •