-
Warren Buffet'in yatırım felsefesi anlatılırken "Enflasyonun zararlı etkileri konusunda uyarılarda bulunmuştur." ifadesi geçiyor. https://tr.wikipedia.org/wiki/Warren_Buffett Demek ki enflasyon verileri önemli.
-
BİST 100'de seans içinde büyük dalgalanmalar oldu bugün. Fiyat bir aşağı bir yukarı. Olayı masa tenisi izler gibi izliyorum bu hareketlerden faydalanacak kapasitem olmayınca. Yüzde elli şansım var. Param da azıcık ve ihtiyacım olan para değil zaten, nereye giderse gitsin.
-

Originally Posted by
TEK
BİST 100'de seans içinde büyük dalgalanmalar oldu bugün. Fiyat bir aşağı bir yukarı. Olayı masa tenisi izler gibi izliyorum bu hareketlerden faydalanacak kapasitem olmayınca. Yüzde elli şansım var. Param da azıcık ve ihtiyacım olan para değil zaten, nereye giderse gitsin.
Siyaset gene sahnede ve hiç rahat bırakmıyor bezdirme politikası var haber Özal dokunulmazlığı güm
Doas tavana yakın geldi 197 .80 şimdi 184 TL lerde
Bir Banvit çözülmedi tavan hala YTD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
TEK
Vob a tepeden 200 pivan bastılar tek abi korkmuyon nu
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Vob a tepeden 200 pivan bastılar tek abi korkmuyon nu
Hepi topu 4 bin lira paramı yardım sandığına para atar gibi atmıştım borsaya zaten abi.
-

Originally Posted by
TEK
Hepi topu 4 bin lira paramı yardım sandığına para atar gibi atmıştım borsaya zaten abi.
4 bin için ekran izlenir mi abi gözlerine yazık.
40bin zararım var bugün
-

Originally Posted by
kubilayhan23
Siyaset gene sahnede ve hiç rahat bırakmıyor bezdirme politikası var haber Özal dokunulmazlığı güm
Doas tavana yakın geldi 197 .80 şimdi 184 TL lerde
Bir Banvit çözülmedi tavan hala YTD
Abi, parayı kolay kazandırmıyor bu borsa. Yüklü meblağlar ve borçla borsaya girenler her direnç ve destekte sırasıyla diyabet, tansiyon, anksiyete vs. olur.
-

Originally Posted by
TEK
Abi, parayı kolay kazandırmıyor bu borsa. Yüklü meblağlar ve borçla borsaya girenler her direnç ve destekte sırasıyla diyabet, tansiyon, anksiyete vs. olur.
Ben dün verdim, doktora vereceğime bogazıma yiyyom hocam,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri