KAP a haber düştü. Datagate, rekabet kuruluna başvuru yapmış devir için. Fakat rakam ile ilgili hiçbir açıklama yok. Ne kadara devrediyorsunuz bu hakkınızı. Yoksa ebenizin, dedenizin hayrına bedava mı veriyorsunuz . Bu şirketin üst yönetici kadrosu kesinlikle ve kesinlikle yatırımcı dostu değil. Sicilleri bozuk, şirketim olsa iş başvurusu yapsalar güvenipte kesinlikle işe almam... Sn. Sorpressa yatırımcı turundan bahsediyor, ihtimaller dahilinde bile değil.
Ağustos ayı kapıya dayandı, sağlık GPT demosunu Ağustosta sürecekler piyasaya, velev ki piyasa projeyi begendi. Sonra ne mi olacak? Eylül de CHP ye kayyum davası var. Kayyum atanırsa PAYNET satışı gibi SAĞLIK-GPT haberi de araya kaynayacak bence. Bazen her şey güzel olacak gibi içime bir his doğuyor neyse ki bu his hemen geçiyor...
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Evet katılıyorum Sayın Abim,ikiside halka açık şirketler olduğu halde devir tutarı ile ilgili bilgi paylaşılmamış.Ne gibi bir sebepten fiyat yazılmaz ki?
Emirhan bey özellikle size yazıyorum bu firmayı SPK ya şikayet etmek istiyorum.Sabah yatırımcı ilişkilerini aradım neden satış tutarı belirtmediniz dedim süreç devam ediyor dediler.Süreç devam eiyorsa ne diye rekabete başvurdunuz dedim cevap veremiyorlar.Muhasebeden yazı gelmedi dediler.87 milyon usd ye satılan paynette aracılık ve hukuk hizmetleri için nasıl 12-13 milyon usd ödenir diye sordum yine net bir cevapları yok.Sonuç ne çıkar ne olur bilemiyorum ama bunları spk ya şikayet edeceğim.Siz bir taslak yazarsanız sevinirim.Bu kadar şeffaf olmayan bir şirket nasıl halka açıktır SPK patronlar dilediği gibi hareket edebiliyorsa böyle bir kurum neden var.
Dgate iki defa devre kesti, kasadan para çıkacak ilk etapta.
Bizim kasaya para girecek,tepki cılız kaldı.
Yılmaz Özdil'den alıntımı siliyorum,yanlış anlayan olabilir diye.
Yatırımcısını insan yerine koymayanlardan detay beklemiyorum.
Son düzenleme : sorpressa; 03-07-2025 saat: 14:02.
Ne güzel dünya.Sonra insanlar isyan edince bir garipsemeler...
Yabancı fon bile sessiz sedasız gitti.Güzel tanıtım oluyor tebrikler yöneticiler.
Datagate taban oldu.
Mantık çerçevesinde bizimde tavan olmamız gerekmez miydi?
Tavsiye değildir tabi ki.
Yer İmleri