Sayfa 534/563 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
    müptezelden haberler eğlendirici mi yoksa yeter ya bize ne mi diyorsunuz?

malum dün kendisine oku değerlendir vs dedik. epey düşünmüş ama algılaması zayıf olduğu için içinden çıkamamış. sonra gece saat 11 sularında dayanamamış dün yazdığım mesajdan ( Halk yatırım ile ilgili alımların nereye gittiği) hemen bir vazife çıkarmış... o saatlerde de okutacak birilerini bulamadığı için doğrudan kusmuş kinini ... hemen anladığı kadarıyla bir şeyler çiziktirmiş.
    sonra da halk bankasından voli vuran Kiler holdinge övgüler dizmiş...
    yalnız ne şekilde mesaj yazabiliyor bilmem ama mesajların başı sonu gene karanlık kalmış. garip ifadeler oluşmuş şaşırdık mı hayır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
    https://www.youtube.com/watch?v=ympgFaijJvA

elektrik dağıtım şirketleri üzerine iki görüş... ikisi de haklı hem sunucu hem konuşmacı

Hacım;
    O müptezel diye bahsettiğin her kim ise burada bahsedip reklaminı yapma.
    Onu muhatap alma.
    Burası hür ve yazilanların silinmediği bir platform.
    Fikri olan buraya yazar.

Selamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Hacım;
    O müptezel diye bahsettiğin her kim ise burada bahsedip reklaminı yapma.
    Onu muhatap alma.
    Burası hür ve yazilanların silinmediği bir platform.
    Fikri olan buraya yazar.

Selamlar
    bir cevap geldi demek müptezel dışında okuyan da varmış... müptezel reklamı yapmak değil derdim.zaman içinde nasıl psikoloji altüst ediliyor bir şekilde anlatmaya çalışıyordum. mesela 2018de çağdaş yüzünden hepimiz darmadağın olmamış mıydık? o dönemler dik durabilseydik şimdi 3-5 bin ya da 10-15 000 lot fazlamız olacaktı... bir de anlamadığım bir çok aptal zaman içinde inanmasa da aklında kalıyor bu tip propagandalar... unutmadan bir topicte br çok yazı silinip sonradan delil bırakılmayabiliyor. bunu geçtiğimiz günlerde gördüm...

psikolojide başkasını dinlerken arada bir eee, hııı, vay canına gibi sesler çıkarmak lazım değil mi?

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    bir cevap geldi demek müptezel dışında okuyan da varmış... müptezel reklamı yapmak değil derdim.zaman içinde nasıl psikoloji altüst ediliyor bir şekilde anlatmaya çalışıyordum. mesela 2018de çağdaş yüzünden hepimiz darmadağın olmamış mıydık? o dönemler dik durabilseydik şimdi 3-5 bin ya da 10-15 000 lot fazlamız olacaktı... bir de anlamadığım bir çok aptal zaman içinde inanmasa da aklında kalıyor bu tip propagandalar... unutmadan bir topicte br çok yazı silinip sonradan delil bırakılmayabiliyor. bunu geçtiğimiz günlerde gördüm...

psikolojide başkasını dinlerken arada bir eee, hııı, vay canına gibi sesler çıkarmak lazım değil mi?
    Şikayet üzerine yazılar silinebiliyor.

Adam bir şahsa, guruba hakaret etmişse
    O sırada mod bu yanliş yaziyı silmemişse..
    Bir gün sonra verilen cevaplarla beraber siliyor.

Ancak silme sadece bizim gördüğümüz kısımda oluyor.

Savcılık soruşturmasında herşey belli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
    psikoloji demişken...
    aylardan beri bir hesap sosyal medyada sürekli küfrediyor, sürekli beddualarda... baktım sürekli senetleri değişiyor ve her alduığı senet aşağı gidiyor. aldığı senetler benim senetlerim değil ama bir şekilde benim ilgilendiğim hisseyi mention mu ne diyorsunuz yapmış... bir sormayı istedim bir ara ya sürekli küfredeceğin senetleri aldığına göre nerede yanlış yapıyorsun?

soru kendimize... şikayetçi olduğumuz hissede beklentilerimizi karşılayamıyorsak:
    nerede hata yapıyoruz?
    yanlış beklentiye girdiysek ( geçenlerde yazdım 1/3 asgari ücretle 2 yıl içinde ev almak sonra bir daha alıp onları kiraya vermek beklentisi olan birileri vardı)...
    hata bizde değil şirkette ise ne yapmak lazım. kolu kanadı budamak en doğrusu değil mi?
    benim hissem beklentisini koruyor o zaman psikolojimizi neden bozuyoruz. çünkü ikinci hamle bozuk psikoloji ile anlık ters işlemler yapıp birikimlerimizi kaybetmek mümkün...
    göç yolda düzülmeye başlarsa yolda size lazım olacak bir çok eşyayı atıp sonra aramaya başlarsınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Şikayet üzerine yazılar silinebiliyor.

Adam bir şahsa, guruba hakaret etmişse
    O sırada mod bu yanliş yaziyı silmemişse..
    Bir gün sonra verilen cevaplarla beraber siliyor.

Ancak silme sadece bizim gördüğümüz kısımda oluyor.

Savcılık soruşturmasında herşey belli.
    verilen hedefler siliniyor yanlış yapılan öngörüler siliniyorsa buna savcılar mı yoksa başka güçler mi karışmıştır?

Hissenette boyle bir sey yapilmissa modlar bizim gordugumuz kismı silebilir.
    Ancak savciların gördüğü kısmı silebilecek kimse yok.

Sayfa 534/563 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •