Sayfa 2311/2318 İlkİlk ... 1311181122112261230123092310231123122313 ... SonSon
Arama sonucu : 18539 madde; 18,481 - 18,488 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ba kara makara... dümb üldek. buyuk elçi atanayosa amk..çl

burge said:
    Bugün 11:58
    Ayvagobekli Bey abi, bir hisse senedi söylemiştin.
    İnşaat endexini ve söylediğin hissenin tekniğini çok iyi görüyorum. enf bi tık düşer ve ppk 300 baz puan düşürürse ,en çok bu gitmeli diye düşünüyorum. Abi sen takiptemisin bu hisseyi...Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by burge Yazıyı Oku
    burge said:
    Bugün 11:58
    Ayvagobekli Bey abi, bir hisse senedi söylemiştin.
    İnşaat endexini ve söylediğin hissenin tekniğini çok iyi görüyorum. enf bi tık düşer ve ppk 300 baz puan düşürürse ,en çok bu gitmeli diye düşünüyorum. Abi sen takiptemisin bu hisseyi...Saygılar
    Epey zamandır takip ediyorum, tekniği, temeli herşeyi iyi, nedense bugün %1 eksi. Aşağıdaki haber sebebiyle + olmalıydı:

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abdde...edildi/3618991

ABD'de dış yardım yapan USAID'in görevleri, Dışişleri Bakanlığına devredildi
    ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, ülkenin dış yardım programlarını yürüten Uluslararası Kalkınma Ajansı'nın (USAID) faaliyetlerinin Dışişleri Bakanlığına devredildiğini "Hükümet destekli verimsizlik dönemi sona erdi." ifadeleriyle duyurdu.
    Abi ben jeopolitik sebepler nedeniyle almayacağım. Borsadan uzak duruyorum. İsrail-İran çatımasında, İsrail hiçbir hedefine ulaşamadı.
    İsrail'i Abd kurtardı ama İran'a yıkıcı bir saldırı da yapmadı. Fordo ve Natanz kullanılmayan santraller. İran'ın aktif santralleri, 3 tane ve Belucistan'da, İran-Pakistan sınırında. İlk İsrail hava saldırısı bu bölgeye yapıldı ve bu bölgedeki alpyapılar vuruldu, yollar, elektrik şebekeleri falan ama en az 2 F35 uçağı da düşürüldü. Buradaki santraller zarar görmedi. Zarar görmüş olsa, gama ışınımlarının tespit edilmesi gerekirdi. Artık İran'ın nükleer silah üretmesinin önünde bir engel kalmadı. Artık İsrail'in varlığını sürdürebilmesi imkansızdır. Zengin, akıllı İsrailliler bunu anladılar ve kaçtılar.
    Son gün İran saldırısında, atılan 14 füzeden 6'sı hedefleri buldu ve çok ciddi zararlar verdi. Demir kubbe de çalışmadı.
    Artık İsrail'in İran'a nükleer saldırı yapmak dışında bir seçeneği kalmamıştır.
    Bunun dışında; Rum Kesimi, Yunanistan hatta Mısır'la bir olup, KKTC'ye de musallat olabilir.
    Artık İsrail serseri bir mayındır.
    Bunun dışında Kafkaslarda aleyhimize gelişmeler var: Azerbaycan-Rusya ve Azerbaycan-İran ilişkileri hızla bozulmaya başladı.
    Diğer taraftan, Trump'ın İran'a 30 milyar dolar vermek istemesi ve bu paranın Körfez ülkeleri tarafından finanse edilmesini talep etmesi, Hürmüz'ün kapatılacağını gösteriyor.
    Hiçbir şey bitmedi. Hürmüz kapanacak ve İran, Körfez ülkelerinin petrol bölgelerine el koyacaktır.
    İsrail ise yok olacak.
    İran sırasını savdı, bizim başımız ciddi belada. Mesela Hindistan, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimiyle askeri anlaşmalar yapıyor.
    @erefefik

3. Sahar Emami
    @iamSaharEmami
    🚨🇮🇷 Iran announces arrival of 40 brand new J-10C fighter jets from China!
    Tehran is locked, loaded, and READY for full-scale war if pushed.
    Middle East won’t be the same again. 💥✈️

DeepL ile çevir
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    🚨🇮🇷 İran, Çin'den 40 adet yeni J-10C savaş uçağının geldiğini duyurdu!
    Tahran, zorlanırsa tam ölçekli bir savaşa hazır, silahları hazır ve HAZIR.
    Ortadoğu artık aynı olmayacak. 💥✈️
    Khalissee
    @Kahlissee
    BREAKING: THERE WILL BE NO CEASEFIRE

Israel and the US are preparing for a bigger war

A large number of US military cargo planes landed at Ben Gurion Airport.

DeepL ile çevir
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    SON DAKİKA: ATEŞKES OLMAYACAK

İsrail ve ABD daha büyük bir savaşa hazırlanıyor

Çok sayıda ABD askeri kargo uçağı Ben Gurion Havaalanı'na indi.
    ......................................
    @erefefik

4. https://x.com/ww3mediaa/status/1940444463245164911

#SONDAKİKA

Rus medyası ve Telegram kanalları, Moskova'nın merkezinde güçlü bir patlama olduğunu bildiriyor.

Üst düzey bir FSB generalinin öldürüldüğü iddia ediliyor.
    Linkte video var.

Ukrayna istihbaratı, Rusya'nın Karadeniz Filosu Komutanı Ildar Ferdinandovich Akhmerov'u aracına yerleştirdiği patlayıcı ile etkisiz hale getirdi.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ayvagobeknuri Bey Abi, Elon Musk ın Amerikada yeni parti kurma çalışmalari ile 2027 de beklenen buhran arasinda nasil bir ilişki kurarsin , Aydınlatırsan seviniriz...

Aywaaya manavgatta baklava kutusundaki avrolarla cürm-ü meshud (suçüstü) yaptılar.

İçeriye bir cep telefonu sokana kadar burayla irtibatı olmaz.

Aywaaaa...!
    Nasil da kaptılar seni ?

Millete kan kusturmuşsun...oh oldi sağa..

https://www.facebook.com/share/p/19Dn3pfj12/

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Aywaaya manavgatta baklava kutusundaki avrolarla cürm-ü meshud (suçüstü) yaptılar.

İçeriye bir cep telefonu sokana kadar burayla irtibatı olmaz.
    Len olm ayva'nın bazı fiziksel ve zihinsel sıkıntıları olabilir, bazen herşeyi çorba ediyor tutarlılık zayıf vs ama ilginc ilişkiler de buluyor, sen bildiğin spastiksin lan!

Yazma buraya bari mal değneği herif. İnsicamı bozma..

Sayfa 2311/2318 İlkİlk ... 1311181122112261230123092310231123122313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •