Sayfa 946/980 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956 ... SonSon
Arama sonucu : 7838 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Pazartesi günü belli olur
    Fena mı geçiyor
    Fenasi Kerim mi geliyor

CHP li başkanlar alınmış
    Hemde büyük şehirlerdekileri
    Piyasa alıştı artık alınmalara bence
    Babalar artık para kazanmaya başlamalı.
    Pazartesi tavan oluruz diyorum
    Uyduruyorda olabilirim tabii )

2.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Piyasa alıştı artık alınmalara bence
    Babalar artık para kazanmaya başlamalı.
    Pazartesi tavan oluruz diyorum
    Uyduruyorda olabilirim tabii )
    Chp bile kabullenmiş, suç üstü olanları ihraç edeceklermiş.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

3. Yarın ak koyun kara koyun belli olur
    Ben çakarlar bu piyasayı diyorum

Ha bu çakılmada Eggub mirasçılarına gün doğabilir alıp götürürler o ayrı konu tabi

4.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    3 hane hayırlı olsun, darısı kısa zamanda 4 haneye inşaallah.
    3 haneleri bekledik gördük ama 4 hanelere sabır edebilirmiyiz zor gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. Bugün 100 üstünde kalırsa ve yeni maliyetlenmeler olursa sağlıklı olur, bakalım godamanlar ne yapacaklar.

İyi bir hafta olması dileğiyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,199
    bugün yarın daima işine gelir(BYD)

Elektrikli araç krizinde son adım! Çin-AB tarifeleri için çözüm kapıda
    Çin ve Avrupa Birliği, elektrikli araçlar konusundaki gümrük vergisi anlaşmazlığını çözmeye yaklaştı. Çin devlet medyasına göre, taraflar arasındaki teknik müzakereler büyük ölçüde tamamlandı ve bundan sonraki sürecin siyasi kararlarla şekilleneceği belirtildi. AB’nin Çin menşeli elektrikli araçlara yüzde 45,3’e varan gümrük vergisi uygulaması üzerine başlayan görüşmelerde, araçların belirli bir asgari fiyatla ithaline izin verecek “fiyat taahhüdü†mekanizması gündemdeki yerini koruyor. Anlaşmanın, ay sonunda yapılacak olan AB-Çin zirvesi öncesinde duyurulması bekleniyor.
    YAYINLAMA
    07 Temmuz 2025 09:03
    GÜNCELLEME
    07 Temmuz 2025 09:24
    Elektrikli araç krizinde son adım! Çin-AB tarifeleri için çözüm kapıda
    Çin ve Avrupa Birliği (AB), Çin menşeli elektrikli araçlara (EV) uygulanan yüksek gümrük vergileri konusundaki anlaşmazlığı sona erdirmeye yaklaştı. Çin devlet medyasına göre, taraflar arasındaki teknik müzakereler büyük ölçüde tamamlandı. Sürecin bundan sonraki aşamasının ise AB tarafının vereceği siyasi kararlara bağlı olduğu belirtildi.

Devlete bağlı bir sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, görüşmelerde yalnızca "son adımın" kaldığı ifade edildi. Çin'in resmi haber ajansı Xinhua ise AB'nin Çin’den gelen elektrikli araç ihracatının Avrupa pazarını baskılayacağı yönündeki endişelerini "abartılı" bulduğunu aktardı.

Anlaşmazlık, Avrupa Birliği'nin Çinli üreticilerin devlet sübvansiyonları sayesinde düşük maliyetlerle üretim yaptığı ve bu yolla haksız rekabet oluşturduğu gerekçesiyle Çin menşeli elektrikli araçlara yüzde 45,3’e varan ek gümrük vergileri getirmesiyle başlamıştı.

Taraflar, Nisan ayında başlayan görüşmelerde, Çin’den gelen elektrikli araçların belirli bir asgari fiyatın altında satılmaması koşuluyla gümrük vergisinden muaf tutulmasına yönelik bir “fiyat taahhüdü†mekanizması üzerinde çalışmaya başlamıştı.

Müzakerelerde kaydedilen ilerlemenin, bu ayın sonunda düzenlenmesi planlanan ve ticaretin ana gündem maddesi olacağı AB-Çin zirvesi öncesinde duyurulabileceği belirtiliyor.

Pekin, olası bir anlaşmanın Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) kurallarına uygun olması gerektiğini savunurken, Avrupa Birliği’ni korumacılık ile suçlamaya devam ediyor. Brüksel ise Çin’in ticaret uygulamalarını yakından izlemeyi sürdürüyor.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,199
    meksa cuma aldığını verm,ş
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    meksa cuma aldığını verm,ş
    Teşekkürler Sn. Filozof,

ara sıra ve müsait zamanlarınızda paylaşımlara devam etmeniz dileklerimle...

Sayfa 946/980 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •