Sayfa 535/543 İlkİlk ... 35435485525533534535536537 ... SonSon
Arama sonucu : 4340 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Bir de,
    Mesela bir yazi yazdın.
    Cumhurbaşkanına hakaret ettin.
    1 dakika sonra pisman oldun.
    Yazini düzelttin.
    İki yazın da kayıt altındadır.

Diye biliyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
    [hakaret isteyen sosyal medyaya baksın. maalesef ülkemizde bazı hususlarda adalet hemen tecelli ediyor ama bazı hususlarda kör sağır hale gelebiliyor. mesela son sanrose alımında bir ulusal gazete öyle bir haber yapmış ki tüm dünyada suç neredeyse... ben soruşturma olacağını bile zannetmiyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    bir cevap geldi demek müptezel dışında okuyan da varmış... müptezel reklamı yapmak değil derdim.zaman içinde nasıl psikoloji altüst ediliyor bir şekilde anlatmaya çalışıyordum. mesela 2018de çağdaş yüzünden hepimiz darmadağın olmamış mıydık? o dönemler dik durabilseydik şimdi 3-5 bin ya da 10-15 000 lot fazlamız olacaktı... bir de anlamadığım bir çok aptal zaman içinde inanmasa da aklında kalıyor bu tip propagandalar... unutmadan bir topicte br çok yazı silinip sonradan delil bırakılmayabiliyor. bunu geçtiğimiz günlerde gördüm...

psikolojide başkasını dinlerken arada bir eee, hııı, vay canına gibi sesler çıkarmak lazım değil mi?
    Tovbekar abi ben senin ve burada guzel paylasimlar yapan herkesin yazisini okuyorum. Forumu takip etmeye calisiyorum. Ama bu aralar hem paylasacak yeni bir fikir yok hem de konusunca memleketin durumundan bagimsiz bir sey yazmak icimden gelmiyor. Herkesin dusuncesine saygim sonsuz, ancak Alarko'nun iyi yonetildigini ve yolunun acik oldugunu dusunmekle beraber bu tarz buyuk yapilarin ulkenin yonetiminden ve huzurundan bagimsiz olmadigini ve pozitif ayrismasinin zor oldugunu dusunuyorum. Umarim hepimiz icin gelecek guzel gunler getirir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378
    Tahtada her kademede binlerce lot alıcı var aynı anda satıcı kademelerine en fazla 1500 , 2000 lot varken birileri kademelere basıyor sanki acelesi var faiz azaltımından önce çıkmaya çalışıyor. Sanırım artık millet kafayı iyice üşüttü yada tahtada spek algı bozuyor . Ekonominin kurallarını anlamayan cahiller desem o da olamaz birileri para kaybetmekten acaip zevk alır gibi hareketler sergiliyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,378

Kademeler oldukça dikkat çekici satıcı yok, satış kademesine yazan yok ama kafa göz kırarcasına satan ve basan çok. Bu bana pek mantıklı gelmiyor ve eşyanın tabiatına aykırı !.. Yani birileri diyor ki sizi Alarko dan kurtaralım verin kurtulun .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

https://www.linkedin.com/posts/alsim...aign=copy_link

Bu ihaleden hiç haberim yoktu...

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Eski haberi simdi tekrar paylasmıs alsim.
    Ben de şaşırdım.
    Bari haberin dibinde tarihini yazsalardı.

Sayfa 535/543 İlkİlk ... 35435485525533534535536537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •