Sayfa 536/563 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. ''Sakhalin LNG II Projesi, Alarko İmzası Taşıyor! ''

sinyal mi veriyor ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474

34 Lot satışta ki hisse sahipleri 27 000 Lot hisseye basıyor alıcıları öldürüyor .

700 ve 600 lot satıştaki kademelerde hissesi olanlar 72 000 Lot a basacaklar mı ? 16:00 da Basmaya başladılar Komik vallahi !..
    Birinin acelesi var ki Bedava Mal veriyor tahtada. viop ta da operasyona devam .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Tahtada her kademede binlerce lot alıcı var aynı anda satıcı kademelerine en fazla 1500 , 2000 lot varken birileri kademelere basıyor sanki acelesi var faiz azaltımından önce çıkmaya çalışıyor. Sanırım artık millet kafayı iyice üşüttü yada tahtada spek algı bozuyor . Ekonominin kurallarını anlamayan cahiller desem o da olamaz birileri para kaybetmekten acaip zevk alır gibi hareketler sergiliyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim .
    sn bygeorge
    bu işlerden anlayan biri eskiden satıcılı görünen hisseden korkmayın. alıcısı fazla olan hisseden korkun derdi... sşzşn dün paylaştığınız tablolarda bariz satışlar haber verilmiş, ya da öyle gösterilmiş.... bir müddet havalardan dolayı bu işlere ara vermeli bence...

Sermaye azaltmak için resmi müracaat yapılmış.

Haberin linki aşağıda:

https://www.ekonomist.com.tr/borsa/a...iklamasi-62140

6. Vay be bak sen bizim kerataya utanmasa 90 tl yi görecekti. Neyse ki günü en yüksek gördüğü yerden kapattı

Tarihe not : 89,5 tl

Koskoca !! Alarko Holdingin piyasa değersizliği (nowa nın kulakları çınlasın) 971,672 mn dolar.

du bakalım ne olacak ?
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Nova ustat yıllar oldu terketti bizi...

Kendimi öksüz hissediyorum.
    Öldüyse allah rahmet eylesin.
    Sağ ise allah selamet versin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
    Eğer borsa bir ralliye başladı ise bluechip tabir edilen hisseler tercih edilmelidir... yani piyasada en gözde ve yeterince derin şirketler alınmalı ve beklenmelidir... gözde şirketler derken moda anlamında söylemiyorum...
    kendi adıma
    bazı holdingleri alamam banka ağırlıklar veya alkol ürünleri satımındalar ( mesela en gözdesi şimdi kripto işine girecekmiş ki adım bile atmayın bu alana demekte benim gibilere)...
    bazı blue chip hisseleri alamam muhtemelen silah üretimi benim anlayışıma göre problemdir...
    mesela BİM Migros gibi gıda perakendiciler biraz pahalı kaldılar. diğerlerinde de bilançolarda problem olabilir...
    katılım hisseleri adı verilenlerden bazıları çok şişik...
    inşaat sektörüne kesinlikle inanmıyorum muhtemelen önümüzdeki yılların pişmanlıkları olacaklar ( bunu bir kenara yazın)

bazı örnekleri sıraladım. alım için beklediğim hisseler belki de alım değil de elimdeki senet benim öngörülerim dışında yükselirse diye düşündüğüm bazı hisseler henüz hamlar. çünkü ekonomi henüz normal şekilde işlemeye başlamadı. kriz devam ediyor ve krizin atlatılması kısa vadede olası görünmüyor...

işte bu nedenle elimdeki hisseye yapışmak dışında çarem yok... hem blue chip sayılır, hem ekonomi hızlanırsa enerji üretiminden dolayı öncü göstergedir, hem yeni girdiği alan sera ve tarım nedeniyle krizlerde en az etkilenecek alanlardır. diğer işleri ve yeni yatırım alanları ise muhtemelen güçlü bir şekilde hazırlanmaktalar diye düşünüyorum. ama sadece yukarıda yazılan nedenler bile ALARKta sabit kalmamı gerektiriyor...
    YTD

Sayfa 536/563 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •