Sayfa 947/964 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957 ... SonSon
Arama sonucu : 7707 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    meksa cuma aldığını verm,ş
    Endeks ve tahtadaki satışa rağmen iyi iş çıkardı tahtacı, 100 alını bile göstermedi, isteyence oluyor demek ki.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
    deli gönül neler ister )
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,061
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    deli gönül neler ister )
    sermaye artırımı mı?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Bugun 100 üstünde kademeler iyi çalıştı, umarım bir daha altına gelmez.

5. Merhaba arkadaşlar ülke de dövizin artmasını hiçbir vatandaş istemez ama doların yükselmesi liman vasıtasıyla direkt cirosunu etkiliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,061
    Baktım kayserili düdüklemeye devam edecek verdim gubre aldım kaybolan zamana yanıyorum iki fabrikayı birleştiren şirket böyle mi olur?Ben geldim diye düşürüyor hoş geldin diyor
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7. Arkadaşlar bulgs girişime gelin çok güzel bir haber gelcek kv 3 heneler gelebilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Baktım kayserili düdüklemeye devam edecek verdim gubre aldım kaybolan zamana yanıyorum iki fabrikayı birleştiren şirket böyle mi olur?Ben geldim diye düşürüyor hoş geldin diyor
    Verdiğin hisse hemen çıkmasa bari, tahtacının kuyruğundan tutmuşsun, karşılıksız bırakmaz, en kötüsü de aldığının düşmesi sattığının yükselmesi olur, çok yaşadım bu duyguyu, hayrlı olsun diyelim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 947/964 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •