Sayfa 886/906 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896 ... SonSon
Arama sonucu : 7244 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop LXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,238
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yaklaşık aramız 2.5 km
    ayıptır sorması ICQ nedir
    benim nick in altında çiçek gibi bişey var
    ona tıklarsan telefonuma ulaşırsın
    çok geç gelmezsen çibörek + ayran a gideriz.

12:30 gibi gelirsen Alper müsait olursa (öğle tatilinde 12:30-13:30 yemek molası olması lazım ) onuda çağırırız.

benim evle işyeri arasıda 2,5 km.
    Eski Yimpaş ın oralar.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    benim nick in altında çiçek gibi bişey var
    ona tıklarsan telefonuma ulaşırsın
    çok geç gelmezsen çibörek + ayran a gideriz.

12:30 gibi gelirsen Alper müsait olursa (öğle tatilinde 12:30-13:30 yemek molası olması lazım ) onuda çağırırız.

uyar telefonu hatırlatmaya kurayım unutmam
    yoksa ben çok olay unuturum
    bir halt olacağı yok.

3. Çin, ABD'den "Tibet ile ilgili konulara karışmamasını" istedi

Pekin yönetimi, ABD'nin, Çin'in Tibet Özerk Bölgesi hakkındaki konulara karışmaya son vermesini istedi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, rutin basın toplantısında, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio'nun Tibet'in ruhani lideri Dalai Lama'nın doğum gününü kutlamasına ilişkin konuştu.

Tibet Özerk Bölgesi hakkındaki konuların Çin'in iç işleri olduğunu belirten Mao, Dalai Lama'nın "Tibet Özerk Bölgesi halkını temsil etme konumunda olmadığını" ifade etti.

Mao, Çin'in, ABD'yi, Tibet Özerk Bölgesi ile ilgili konuların önem ve hassasiyetinin farkında olmaya, konuya ilişkin Çin'e verdiği taahhütleri yerine getirmeye, bu hususlara karışmaya son vermeye çağırdığını aktardı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen bilmezsin o longları kapatmıştır
    kapatmışsa koysun dekontu şuraya sırtımda taşıyacam tokatçıyı
    büyüksün diyecem
    12041den shorta dönmüştür tokatlı işini bilir

5. 3. Dünya Savaşı
    @ww3mediaa
    ·
    Şimdi
    ��Özgür Özel:

“Erdoğan denen tek kişisi, %29,2 oyla seni orada oturtmam!â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. CNBC-e
    @cnbceofficial
    ·
    9d
    Bülent Aymen: Suriye'de bankacılık sistemi oturmamasına rağmen ihracat yapılıyor

â*•ï¸"Çin bizi rekabet dışına iterek oraya mal satıyor. Bizim Çin fiyatlarıyla rekabet edebilmemiz mümkün değil"
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Teyzem vefat etti. Sabahtan memlekete geldim. Mekânı cennet olsun... Memlekette çocuklar büyümüş, akranlarım ihtiyarlamış, büyüklerimizin beli bükülmüş.

8.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Teyzem vefat etti. Sabahtan memlekete geldim. Mekânı cennet olsun... Memlekette çocuklar büyümüş, akranlarım ihtiyarlamış, büyüklerimizin beli bükülmüş.
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.

Sayfa 886/906 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •