Sayfa 889/996 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben geçenki 40bin tl zararı kurtardım tek abi senden başka şey isteseymişim yine olucakmış

Vobda mutlak kazanmalısın
    Yohusa paralar dönüyor dolaşıyor bana geliyor
    Geçen hafta kar satışı yapmayanların parası Bozkurt’a geldi..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. başınız sağolsun TEK dostum. allah rahmet eylesin
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Teyzem vefat etti. Sabahtan memlekete geldim. Mekânı cennet olsun... Memlekette çocuklar büyümüş, akranlarım ihtiyarlamış, büyüklerimizin beli bükülmüş.
    Sn. Tek,

Başınız sağolsun, Allah kalanlara sabır versin.

Mekanı cennet olsun inşallah...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Teyzem vefat etti. Sabahtan memlekete geldim. Mekânı cennet olsun... Memlekette çocuklar büyümüş, akranlarım ihtiyarlamış, büyüklerimizin beli bükülmüş.
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Sayın Tek başınız sağ olsun.

7. https://www.youtube.com/watch?v=CetD...l=CNNT%C3%9CRK

Trump sıkmada Özgür ile yarışır. Amacı tutturabildiğini sağmal inek gibi sağmak. AB eğer TR ye yanaşmaz bu kafayla devam ederse de en çok onları sağar bu Trump. Bu işlerden her türlü en karlı Çin çıkar. Belki gerekenleri yapar aradan etliye sütlüye karışmadan sıyrılabilirsek bir de TR. Bir öyle bir böyle konuşuyor o makam bu kadar çarkı kaldırmaz.

https://www.borsaningundemi.com/habe...avladi-1858589
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 08-07-2025 saat: 20:23.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Adıyaman B Başkanı Abdurrahman Tutdere ev hapsi verilmiş,
    Adana BB Başkanı Zeydan Karalar tutuklanmış.

Sayfa 889/996 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •