Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Bulut bir de altın yorumu patlatsan.3295 USD altı sanki riskli oldu gibi. Stopaj artma işinin bence de borsaya + sı olmaz. Adam ya sineye çeker mevduatta kalır ya altın alır ya döviz.yarın 50-100-200 kesişmesi olacak benim grafiklerde bu da yukarıdaki gapin kapanması ve 10750 üzerine atabilmesi konusunda beni ümitlendiriyor.Bant aralığı biraz daha üste taşınabilir diye düşünüyorum. Burada yaptığın analizlerle ilgili hakkını teslim etmek lazım. tek eleştirim bence siyasetin artık o kadar etkisi kalmadı. Siyaseti düzeltmeler için kullanıyorlar gibi.taze para belki yabancıdan gelir. Burada daha çok yazmalısın topiğin geneli için. İsminle hitap etmem asla saygısızlık için değil samimiyet göstergesi. Yine de yapma dersen yapmam.
Ben öyle ince nüanslara takılmam ismimle hitap etmende sakınca yok , onsa gelicek olursak teknik olarak simetrik üçgen ve OBO mevcut günlük ve haftalık indikatörlerin gazı alınması devam ediyor , yalnız aylık grafa bakarsan bazı indikatörler kafasını aşağı çevirmeye başlamış durumda , burada önemli olan global pozisyonlanmalar bana göre iyi pirim yapmış ve pati çeken bir onsta şortçulara bu kadar rahat paralara kazandıracaklarını düşünmüyorum yatay hareketlerle aylık düzelmelerin devam edeceğini indikatörlerin gazının alınma dönemi devam ediyor aşağıda 3125 -3050 takip edilecek bantlar altını şimdilik beklemiyorum 3 aylık dönemde.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri