Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5777 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Türkiye’nin içerisinde bulunduğu şu siyasal ortamda Ptesi günü fiyatta gerileme beklerim 💪.

Uyar mı?
    Ee sonra??
    Anlat anlat güzel oluyo 🤣

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Ee sonra??
    Anlat anlat güzel oluyo 🤣
    Bazı enayiler kâğıda sıkışıp kalıyorlar.
    Geçen Cuma 62.00 tl kapatan tahta, şu an 60.60 tl.
    Endeksten daha zayıf tepki verdi.
    Hikayeyi beğendiğinize sevindim 👊🏻

3.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Bazı enayiler kâğıda sıkışıp kalıyorlar.
    Geçen Cuma 62.00 tl kapatan tahta, şu an 60.60 tl.
    Endeksten daha zayıf tepki verdi.
    Hikayeyi beğendiğinize sevindim ����
    en tatlı para enayi parasıdır. dalgalansında durulsun. grid botlar keseyi doldursun. hocasından üstadından tüyo alan enayilerin parası azar azar transfer olsun. ohhhhhhh yarasın, şifaaa olsun

birileri kaymağını yer. birileri yanık yanık ağlar. yarasınnnnnnnnnn.

ver ordan 1 2 ruhsat haberi

Yağıyor mübarek yağıyorrrrrrrrrr. Seni o kötücül hayal dünyanda ürettiğin uyduruk fantazilerinle başbaşa bırakayım yanık.

seni yanık seni, herşeyi bıraktın. benim muhasebeciliğimi yapmayı bırakamadın

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    en tatlı para enayi parasıdır. dalgalansında durulsun. grid botlar keseyi doldursun. hocasından üstadından tüyo alan enayilerin parası azar azar transfer olsun. ohhhhhhh yarasın, şifaaa olsun

Yağıyor mübarek yağıyorrrrrrrrrr. Seni o kötücül hayal dünyanda ürettiğin uyduruk fantazilerinle başbaşa bırakayım yanık.

Bravo…
    Adam hisse yükselirken de düşerken de kazanıyor. 👏 Şu anda hisse fiyatı 59.65 tl.

Ama bana yağıyor gibi görünmüyor, daha çok damlıyor gibi. Paçalarından

5.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku

Hisseden çıktınız mı

6.  Alıntı Originally Posted by temettu_emeklisi Yazıyı Oku
    Hisseden çıktınız mı
    buna verebileceğim cevap, ne maksatla sorduğunuza göre değişir. Tabii ki öncesinde neden böyle bir merak içinde olduğunuzu da açıklamanız ve benim buna kanaat getirip, makul bulmam gerekiyor.

7. Yıllarca çok bilmişler büyük beklenti oluşturan destanlar yazardı. Ama en az giden hisselerden. Yurdum borsasında ‘etken maddeler’ ‘ lisanslar’ ‘bilançolar’ falan pek işlemez. Toplanan hisse gidiyor toplanmayan sürünüyor.. bir çok şirkette yönetenler herseye hisse pozisyonlarına göre şirketin finans durumuna karına zararına ayar veriyor.

Ne kötü bilançolu hisseler nerelere uçtu, ne iyi bilançolu hisseler yıllardır hantal hareketlerle sendeleyip durduğunu herkes gözlemlemiştir. Birikeri hisseyi toplayıp lokomotif olup hisseyi yukarı taşımadıkça hisselerde hareketler çok sınırlı hareket oluyor maalesef.

8.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Yıllarca çok bilmişler büyük beklenti oluşturan destanlar yazardı. Ama en az giden hisselerden. Yurdum borsasında ‘etken maddeler’ ‘ lisanslar’ ‘bilançolar’ falan pek işlemez. Toplanan hisse gidiyor toplanmayan sürünüyor.. bir çok şirkette yönetenler herseye hisse pozisyonlarına göre şirketin finans durumuna karına zararına ayar veriyor.

Ne kötü bilançolu hisseler nerelere uçtu, ne iyi bilançolu hisseler yıllardır hantal hareketlerle sendeleyip durduğunu herkes gözlemlemiştir. Birikeri hisseyi toplayıp lokomotif olup hisseyi yukarı taşımadıkça hisselerde hareketler çok sınırlı hareket oluyor maalesef.
    Tebrikler sonunda gerçeği gördünüz,

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •